Rhodos: Soare, nisip și istorie

Rhodos: Soare, nisip și istorie

O plimbare revelatoare pe strada Cavalerilor sau plimbari romantice pe una dintre plajele extravagante din Rhodos te vor face să înțelegi că nicăieri nu este mai adevărată expresia: 'Soare, nisip și istorie' decât aici.

Rhodos

Paradisul vacanţelor de vară

Bătută de vânturile calde și valurile zburlite ale Mării Egee din spre vest și de soarele împăciuitor al Mării Mediterane din spre est, insula Rhodos este, de mai bine de 50 de ani, un paradis al vacanțelor de vis. Cel care veghează asupra întregii insule, dar și mările care țin insula între valuri mătăsoase și blânde ca între niște palme, este fortăreața Ordinului Cavalerolor Ospitalieri ai Sfântului Ioan, obiectivul turistic cel mai fascinant al Rhodos-ului.

Plimbari în oraşul vechi

Este o mare încântare pentru turiști să se plimbe pe străduțele cu arcade ale orașului vechi, pe strada Cavalerilor, cu palate și galerii, prin satele mici, bisericile bizantine și orașul Lindos, cu impunătorul său Acropolis ori parcul Rodini, plin de păuni care fac un spectacol inegalabil. Polul distracției din Rhodos este la Faliraki, o stațiune aflată la 14 kilometri de orașul Rhodos, capitala insulei. Pe lângă taverne animate, parcuri de distracții și magazine luxoase, în stațiunea Faliraki sunt 12 dintre cele 30 de plaje unde curățenia și calitatea serviciilor sunt confirmate de Steagul Albastru.

De fapt, întreaga zonă de coastă a Rhodos-ului, cu o lungime de peste 200 de kilometri este potrivită nu doar pentru lenevitul la soare ci și pentru distracție și petrecerea timpului liber practicând sporturi nautice de agrement, printre care snorkeling sau scuba diving.

Sejur Rhodos Grecia

Hotel Argo 2*- de la 255 euro/persoana, transport cu avionul, transferuri, 7 nopti de cazare fara masa, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber