Descoperă Sicilia într-un circuit deosebit

Sicilia este un adevărat muzeu în aer liber care te va cuceri de la prima vizită, vei simţi că atingi raiul cu mâinile, şi că îl cuprinzi cu toată forţa şi patima ta.

Sicilia este cea mai mare insula din Marea Mediterană, un adevărat târâm de poveste indiferent că este călcat de iubitorii de artă sau istorie, de pasionaţii de sporturi sau cultură, fiecare călător care vine în acest loc se simte minunat. În circuitul organizat de Bavaria Tour vei putea vizita Palermo, Riviera Ciclopilor, Catania şi Taormina, încântătoarea Siracusa, Muntele Etna, Agrigento, deosebita Malta care te va acapara pe viaţă.

Sicilia

Vizită în capitala Siciliei şi împrejurimi

Palermo este capitala insulei Sicilia, un adevărat loc modern şi luxuriant încărcat de istorie, clădiri şi monumente pline de amintiri ale vremurilor demult uitate şi parcuri verzi care te cuceresc pe viaţă. Vei merge în locul pe care l-ai văzut adeseori pe cărţile poştale, şi anume Taormina, o staţiune vestită, construită pe Muntele Tauro, deasupra a două golfuleţe cu ape inimaginabil de frumoase, care îţi oferă posibilitatea să admiri în linişte peisajele asupra mării şi a Vulcanului Etna. Vei fi încântat de satele pitoreşti şi verzi din împrejurimi, şi mai ales de locurile unde ,,s-a născut' mafia siciliană.

Excursii gratuite şi plimbări opţionale

Este un vis devenit realitate faptul că vei vizita Riviera Ciclopilor, despre care ai citit atât în  Odiseea lui Homer cât şi în cărţile despre Grecia şi Roma Antică, acest loc se află în Acireale,  de unde vei admira peisajele pitoresti de pe insulele Lachea şi Le Corbusier. Turul Cataniei te va ademeni pentru că vei vizita orajul de la poalele Etnei, centrul vechi, Domul şi încântătoarea piaţă a Domului. Opţional vei avea ocazia să vezi Siracusa, un loc ce face parte din patrimoniului mondial UNESCO, Rezervatia Naturală Etna, Savoca, Valea Templelor din Agrigento, şi turul impresionant al Maltei.

Sejur Senior Voyage Sicilia 8 zile

Tarif: de la 295 euro/persoana, transport cu avionul, transferuri, 7 nopti de cazare la hotel 4* cu mic dejun si cina, 1/2 zi excursie optionala inclusa (Riviera Ciclopilor). Asistenta turistica pentru intreaga perioada. Detalii pe www.sejur-circuit.ro, call center 021.310.75.11.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber