Ele sunt femeile care au cunoscut succesul

Pe data de 30 iunie ești invitată să iei parte la o conferință deosebită, unde vei putea cunoaște câteva dintre femeile din România care au depus eforturi și au făcut compromisuri pentru carierele lor. Și au ajuns în vârf. Invitatele care vor vorbi în cadrul conferinței sunt Elena Perseil, Carmen Avram, Raluca-Ioana van Staden, Uca Marinescu și Roxana Cernica.

cariera

Conferința Cariera la feminin – Ele au întâlnit succesul' își propune să aducă în fața publicului femei de succes, femei reper în domeniul lor de activitate, femei de la care putem afla ce a stat în spatele succesului lor.Participă și tu și află care sunt trăsăturile comune, calitățile și personalitățile, abilitățile și valorile lor, cele care au stat la baza performanțelor și succesului.

Conferința 'Cariera la feminin – Ele au întâlnit succesul' are loc pe data de 30 iunie la Jubilee The Ballroom Primăverii, din strada Amiral Constantin Bălescu, la numărul 3. Gazda acestei conferințe va fi Daniela Teodorescu, redactor-șef al revistei Avantaje.

Află mai multe detalii despre această conferință de aici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Cariera