Demi Moore și-a înșelat primul soț în noaptea dinaintea nunții: „Nu puteam scăpa de căsnicie, dar o puteam sabota”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Nu puteam să scap de mariaj, dar îl puteam sabota.”

Demi Moore nu lasă nicio piatră neîntoarsă în noul ei memoriu, Inside Out.

Într-un nou extras din People, actrița admite că și-a înșelat primul soț, pe muzicianul Freddy Moore, în noaptea dinaintea nunții.

„În noaptea dinaintea nunții, în loc să-mi exersez jurămintele, am sunat un tip pe care-l cunoscusem pe platourile de filmare”, a scris actrița.

„Am fugit de la propria-mi petrecere a burlăcițelor și am mers la el în apartament.” În 1980, la doar 18 ani, Demi s-a căsătorit cu muzicianul Freddy Moore care, la vremea aceea, avea 30 de ani. Cuplul a divorțat cinci ani mai târziu, în 1985.

Demi Moore și-a înșelat primul soț în noaptea dinaintea nunții: „Nu puteam scăpa de căsnicie, dar o puteam sabota”

„De ce am făcut asta? De ce nu am mers la bărbatul alături de care urma să-mi petrec restul vieții și să-i vorbesc despre îndoielile mele?

Pentru că atunci nu puteam să înțeleg că acceptasem să mă căsătoresc doar pentru a trece peste durerea pierderii tatălui meu”, a mai scris Demi.

„Pentru că am simțit că nu mai era loc de îndoieli după ce deja totul era în mișcare. Nu puteam scăpa de căsnicie, dar o puteam sabota.”

Ce a mărturisit actorul cu care Demi și-a înșelat primul soț?

Recent, actorul cu care și-a înșelat primul soț, Paul Carafotes, a confirmat informațiile. „Lucrasem 18 ore, eram foarte obosit, iar Demi fusese liberă.

Dormeam când mi-a sunat telefonul. Era ea. Îmi spunea că ar vrea să vină să mă vadă. I-am spus că n-ar fi o idee bună. Că sunt obosit. Că sunt deja în pat.

M-a sunat din nou apoi. A fost persistentă. Așa că, în cele din urmă, i-am zis că voi lăsa fereastra de la bucătărie deschisă și că poate urca pe scările de incendiu.

I-am zis că, dacă urcă așa până la mine la patru, atunci ne vedem. Apoi m-am culcat.” Actorul nu se aștepta ca Demi să accepte.

„La câteva minute după, stătea lângă patul meu cu o sticlă de Dom Pregnon. Am fost șocat, era nebună. Ce era să fac?”

După despărțirea de primul soț, Demi s-a căsătorit cu actorul Bruce Willis, alături de care are trei fiice, Rumer (31 de ani), Scout (28 de ani) și Tallulah (25 de ani).

Cuplul a divorțat în anul 2000, iar, în 2003, Demi a început o relație cu actorul Ashton Kutcher. Cuplul s-a căsătorit doi ani mai târziu, în 2005, și a divorțat în 2013.

Foto: Hepta.ro

Surse: InStyle ; Daily Mail

Citește și:

Cum arată și cu cine este căsătorită femeia pentru care Prințul William a părăsit-o pe Kate Middleton?

Tulburătoarea poveste de dragoste dintre Marlene Dietrich și Jean Gabin. Despărțirea lor, învăluită în mister

Destinul nefericit al actriței Vivien Leigh. A fost tratată cu electroșocuri, a intrat în relații nefericite, a dat rateuri după rateuri pe scenă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete