Deea Maxer rupe tăcerea despre divorțul de Dinu. Adevărul despre despărțire: „Vom fi împreună”

Deea și Dinu Maxer au divorțat după 18 ani de relație, însă au rămas în relații civilizate de dragul copiilor. Dansatoare a rupt tăcerea despre despărțirea de tatăl copiilor ei.

Au fost acuzați că divorțul este o înscenare doar pentru a mai câștiga capital de imagine, iar acum Deea Maxer spune tot adevărul despre despărțire. Dansatoare mărturisește că deși nu mai formează un cuplu cu Dinu, ei vor continua să își onoreze contractele pe care le au deja programate.

Deea și Dinu Maxer au afaceri împreună și vor apărea pe aceeași scenă la evenimentele pe care le au programate.

„Dacă am ajuns la divorț, consider că deja am dat răspunsul. Legat de viitor nu mă pot pronunța. Restul doar Dumnezeu știe. Dar cred că amândoi știm ceea ce vrem. Divorțul nostru nu-i pentru publicitate, timpul va demonstra asta. Nu fac din acest divorț marketing, dacă asta urmăream, ieșeam și făceam declarații. Dar eu nu comentez nimic despre divorț.
Avem evenimente antamate, avem proiecte comune. Spectacolele le vom continua, în următoarea perioadă vom fi împreună pe scenă. Avem și un business pe partea de vânzare produse cosmetice, în cadrul unei companii în care ne-am alăturat împreună… E un brand ajuns la nivel internațional'
, a declarat Deea Maxer pentru CANCAN.RO

deea-si-dinu-maxer-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Deea și Dinu Maxer au divorțat

După 18 ani de relație, Deea și Dinu Maxer s-au despărțit. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, deși au doi copii împreună.

Deea și Dinu Maxer au dezvăluit prin intermediul rețelelor de socializare că s-au despărțit. „Am decis sã ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncã depusã cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această cãlãtorie în care am fost pe rând, piloți!

Voi ne știți viață, că pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să va mulțumim și tot odată ne dorim sã respectați acest moment din viață noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim , Deea și Dinu Maxer', au transmis cei doi, care au semnat deja actele de divorț pe 28 martie.

Ce probleme au avut în căsnicie Deea și Dinu Maxer

Când Andreas, băiatul lor, a venit pe lume, Deea și Dinu Maxer au avut probleme în căsncie. „Am făcut o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb nici unul.

Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă’, a declarat Dinu Maxer.

Citește și:

Deea Maxer a reacționat după ce Dinu a venit și a spus tot la TV: „Vreau să confirm'

Mara Bănică a răbufnit după ce Deea și Dinu Maxer au divorțat: „Ce o mai urma? Îi cunosc de o grămadă de ani '

Deea și Dinu Maxer locuiesc în același bloc după divorț. Ce s-a întâmplat cu cei doi copii

Deea și Dinu Maxer au semnat actele de divorț. Ce se întâmplă cu copiii lor după despărțire: „Ne dorim discreție, liniște și pace'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete