Deea și Dinu Maxer au semnat actele de divorț. Ce se întâmplă cu copiii lor după despărțire: „Ne dorim discreție, liniște și pace”

După 18 ani de relație, Deea și Dinu Maxer s-au despărțit. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, deși au doi copii împreună.

Ieri, 28 martie, Deea și Dinu Maxer au dezvăluit prin intermediul rețelelor de socializare că s-au despărțit. „Am decis sã ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncã depusã cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această cãlãtorie în care am fost pe rând, piloți!

Voi ne știți viață, că pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să va mulțumim și tot odată ne dorim sã respectați acest moment din viață noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim , Deea și Dinu Maxer', au transmis cei doi, care au semnat deja actele de divorț chiar ieri, 28 martie.

Deea și Dinu Maxer au semnat actele de divorțSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Conform UNICA, băiatul ar fi rămas la Dinu Maxer, iar fata la Deea Maxer. În plus, cei doi vor locui în același bloc după separare, asta pentru că Deea Maxer și-a achiziționat un apartament în Popești Leordeni, chiar în clădirea în care s-au mutat în vremea în care formau o familie și unde Dinu își va continua acum viața de burlac.

După anunțul divorțului, vedeta l-a șters pe fostul soț de pe rețelele de socializare, însă, a păstrat fotografii cu alți bărbați. Pe contul de Instagram al Deei Maxer se poate vedea cum nu-l mai urmărește pe Dinu. Fanii au observat imediat că fotografiile cu fostul soț au dispărut, dar, aceasta le-a păstrat pe cele cu alți doi bărbați, unul dintre ei este un reprezentant al unei firme a cărei imagine este, iar al doilea este un medic estetician la care a apelat de mai multe ori.

Ce probleme au avut în căsnicie Deea și Dinu Maxer

Când Andreas, băiatul lor, a venit pe lume, Deea și Dinu Maxer au avut probleme în căsncie. „Am făcut o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb nici unul.

Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă', a declarat Dinu Maxer, pentru Click!.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete