Mara Bănică a răbufnit după ce Deea și Dinu Maxer au divorțat: „Ce o mai urma? Îi cunosc de o grămadă de ani ”

Deea și Dinu Maxer au divorțat după 18 ani de relație. Anunțul că cei doi s-au separat i-a șocat pe apropiații lor, pe prieteni, dar și pe fani. Chiar și jurnalista Mara Bănică a comentat separarea lor.

Mara Bănică, care ani de zile a lucrat la „Acces Direct', se cunoaște de multă vreme cu Deea și Dinu Maxer. Ea credea că cei doi au o relație frumoasă frumoasă, un mariaj fericit alături de cei doi copii. Vedeta nu se aștepta ca tocmai ei să anunțe divorțul.

„Dacă și Maxerii s-au despărțit, ce o mai urma? Îi cunosc de o grămadă de ani și mereu mi s-a părut că au o legătură fenomenală! Uniți, îndrăgostiți, drăgăstoși, atenți unul cu celălalt… Trist', a scris Mara Bănică, pe contul ei de Facebook, la scurt timp după anunțul divorțului.

Ce se întâmplă cu copiii Deei și ai lui Dinu Maxer după divorț

Pe 28 martie, Deea și Dinu Maxer au dezvăluit prin intermediul rețelelor de socializare că s-au despărțit. „Am decis sã ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncã depusã cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această cãlãtorie în care am fost pe rând, piloți!

Voi ne știți viață, că pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să va mulțumim și tot odată ne dorim sã respectați acest moment din viață noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim , Deea și Dinu Maxer’, au transmis cei doi, care au semnat deja actele de divorț.

Deea și Dinu Maxer au semnat actele de divorțSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Conform UNICA, băiatul ar fi rămas la Dinu Maxer, iar fata la Deea Maxer. În plus, cei doi vor locui în același bloc după separare, asta pentru că Deea Maxer și-a achiziționat un apartament în Popești Leordeni, chiar în clădirea în care s-au mutat în vremea în care formau o familie și unde Dinu își va continua acum viața de burlac.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete