Deea Maxer a reacționat după ce Dinu a venit și a spus tot la TV: „Vreau să confirm”

Deea Maxer a reacționat după ce fostul ei soț, Dinu, a venit în emisiunea lui Cristi Brancu și a spus adevărul despre divorțul lor. Ce spune vedeta despre mărturisirile acestuia.

După 18 ani de relație, Deea și Dinu Maxer au decis să se despartă. Ea și-a cumpărat apartament în același bloc cu fostul soț, iar copiii au ales să rămână unul cu mama și unul cu tata.

Dinu Maxer a venit în emisiunea lui Cristi Brancu, unde a vorbit despre divorț. El a spus că a păstrat o relație civilizată cu fosta parteneră. Deea Maxer a aprobat tot ce tatăl copiilor ei a spus la TV.

„Vreau să confirm cele spuse de Dinu și să îi mulțumesc pentru sinceritate și transparență', a susținut Deea Maxer, potrivit Cancan.

Și a continuat: „Ne-am schimbat și am ajuns să devenim incompatibili în principii, dorințe, vise, mentalități, implicare, forță de muncă.

Eu am crescut alături de Dinu și îi sunt recunoscătoare. Sunt convinsă că vom putea să rămânem prieteni pentru a ne crește copiii în continuare'.

deea-si-dinu-maxer-1-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Ce a spus Dinu Maxer în emisiunea lui Cristi Brancu

„Noi avem tutelă comună. Când a venit autoritatea tutelară la noi, ei voiau să dea copiii la mamă. Dinu Maxer: „Am făcut partajul, am băgat divorțul’ Dar, când au văzut apartamentele, au zis că putem împărți copiii. Ieri, după ce am semnat actele, am fost împreună la clinică. Aseară m-a chemat la ea acasă și am mâncat împreună, toți patru. Am făcut partajul, am băgat divorțul, ea a cumpărat un apartament pe aceeași scară, în același bloc’, a spus Dinu Maxer, care locuiește acum cu băiatul, iar Deea Maxer cu fetița. „Am gândit totul pentru copii. Băiatul a vrut să rămână la mine, fetița a mers la mama la etajul doi. Noi stăm la cinci. Fetița nu și-a dat seama, a zis că e un joc: casa fetelor, casa băieților. Lui Andreas i-am spus, el a înțeles și a zis: e mai bine că nu vă mai certați. Avem patru săptămâni de când ne-am mutat separat. Ieri a fost doar o simplă semnătură pe un act’, a explicat artistul în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Cântărețul a ținut să precize că nu infidelitatea a fost motivul divorțului, după ce în presă au apărut zvonuri că Deea Maxer ar avea relație cu medicul estetician, la care l-a dus, de altfel, și pe soțul ei să facă blefaroplastie.

„Deea are doar o relație profesională cu acel medicul estician. Ea e doar PR acolo. Ei îi place foarte mult. Deea nu are o relație profesională cu medicul care m-a operat de blefaroplastie. El are o iubită cu care Deea e prietenă. Nu e nimic între el și Deea. Nu pot să-i reproșez Deei infidelitatea, și nici ea mie! Nu are o relație cu medicul estetician!’, a spus Dinu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete