Anunțul făcut de Sebastian Dobrincu la 2 luni de când s-a accidentat grav la Survivor 2023: „Am dureri când alerg, dar mă obișnuiesc cu ele”

Sebastian Dobrincu nu a rezistat mult la Survivor România 2023, s-a accidentat grav și a fost eliminat din competiție. Mai bine de două luni au trecut de când a ajuns acasă, s-a consultat cu mai mulți medici, căci are probleme la picior.

Sebastian Dobrincu e fericit că a participat la Survivor România 2023, chiar dacă a avut mult de suferit în urma accidentării la picior. „Pe o parte Dumnezeu îți dă, pe o parte îți ia, cred. Viața e frumoasă cu bune, cu rele, nu e genul de experiență pe care puteai să o planifici.

Plecarea mea cu totul a fost spontană, eram pregătit de orice, mai puțin de o accidentare, m-a luat pe neașteptate. Mă bucur că am apucat să trăiesc experiența asta cu tot ce are ea de oferit: cu suferințe, cu bucurii, cu consilii, cu înfrângeri, cu victorii. Per total cred că am ieșit pe plus, am făcut o investiție bună', a zis el pentru Playtech.

Tânărul credea că trebuie să se opereze de urgență, însă a mers la mai mulți medici și a decis că nu e așa de urgentă operația, a început însă recuperarea. „Am consultat mulți doctori până să iau o decizie, unii îmi sugerează să mă operez, unii îmi sugerează că mai rău fac. Operația este foarte dificilă și sunt foarte puține cazuri în lume care au avut rezultate bune pe termen lung, așa că am ales să încerc să mă obișnuiesc cu ideea că o să trăiesc cu un deget falit, un deget în minus.

Sunt niște articulații care nu o să se mai repare, sunt niște cartilagii rupte care nu se repară singure și, prin kinetoterapie, prin reflexoterapie, încerc să mă adaptez așa la viața asta de șchiop', a mai zis el.

sebastian-dobrincu-eliminat-de-la-survivor-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Cu zâmbetul pe buze, Sebastian Dobrincu a recunoscut că are dureri la piciorul la care s-a accidentat, însă nu se plânge. „Da, mai am dureri când alerg, dar mă obișnuiesc cu ele. În comparație cu câte cred eu că am câștigat după experiența asta, cred că a fost un preț cinstit, se putea să coste mai puțin în schimb',a încheiat el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete