Deea Ibacka, Roxana Vancea, Răzvan Fodor, Ionuț Iftimoaie și Jorge, împreună în același show! Sunt pregătiți pentru experiența Fort Boyard!

Deea Ibacka, Roxana Vancea, Răzvan Fodor, Ionuț Iftimoaie și Jorge, împreună în același show! Sunt pregătiți pentru experiența Fort Boyard!

Deea Ibacka, Roxana Vancea, Răzvan Fodor, Ionuț Iftimoaie și Jorge și-au unit fortele și sunt pregătiți să trăiască o experiență fascinantă în primul sezon „Fort Boyard', realizat în premieră de Pro TV pentru telespectatorii din România.

Forța, îndemânarea, rezistența, rapiditatea și îndrăzneala le vor fi puse la grea încercare prin probe de foc ce le vor împinge limitele la maximum și le vor scoate la iveală noi abilități. Despre provocarea Fort Boyard, cele cinci vedete au puncte de vedere foarte interesante, însă toți sunt legați de o pasiune, care s-a înfiripat în sufletele lor în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Fort Boyard', o nouă emisiune la Pro TV

Iată ce spun despre această experiență vedetele care vor participa la acest show.

„În primul rând, sunt îndeajuns de bătrân, încât am prins primele difuzări ale acestei emisiuni pe Pro TV. Inițial, îl  urmăream pe TV5. Acest concurs e îmbrăcat în mister, e plin de ghicitori, iar istoricul acestui fort te face să îți dorești să îl veziîn realitate Chiar mi-a dat o stare foarte interesantă. Am acceptat provocarea fără să stau pe gânduri', a declarat Răzvan Fodor.

Am copilărit cu emisiunea Fort Boyard, în anii ’90. O urmăream, efectiv, cu sufletul la gură. Eram trup și suflet alături de concurenți. Toată familia își amintește amuzată că într-o noapte am trezit-o pe mama din somn șoptindu-i la ureche: hai să intrăm în celulă”. Noroc că vizionam împreună episoadele și a înțeles imediat ce visasem, de fapt. Așa am aflat despre mine că sunt somnambulă și vorbesc în somn. Deci, da, cam atât de fascinată eram de fenomenul Fort Boyard… Și, totuși, nu mi-aș fi imaginat vreodată că într-o zi aș putea concura chiar eu. Fără nicio exagerare,  e un vis devenit realitate. A fost o bucurie să accept invitația, în încercarea de a-mi depăși fricile și limitele fizice', a spus și Deea Ibacka, încântată de această experiență inedită.

Când eram mic, mă uitam cu familia la emisiune. Mi s-a părut de necrezut invitația și nu aș fi ratat pentru nimic în lume o asemenea ocazie. Am acceptat să vin la Fort Boyard pentru că îmi plac provocările. Sunt obișnuit cu munca în echipă, dar mai ales cu distracția', a mărturisit Jorge.

„Eu sunt  înnebunită după adrenalină, sunt dependentă de sport si fricile nu prea au loc în viața mea. Când eram mică, urmăream emisiunea, dar nu mi-am imaginat vreodată că o să fiu concurentă. Mi-ar fi plăcut să trec prin toate probele!', a declarat Roxana Vancea.

Am acceptat provocarea Fort Boyard pentru că în urmă cu mai bine de 20 de ani eram printre cei care urmăreau această emisiune la TV. A fost o adevărată onoare pentru mine să vin în postura de concurent! În plus, orice provocare este foarte interesantă pentru mine!' a spus Ionuț Iftimoaie.

Fort Boyard, emisiunea fenomen care a cucerit inimile telespectatorilor, revine la Pro TV pentru a testa limitele concurenților. Paul Ipate și Octavian Strunilă sunt cele două gazde care vor deschide porțile fortului pentru o serie de vedete foarte curajoase și pregătite pentru multă aventură.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri