Deea de la „Insula Iubirii” are un nou iubit: „Am un foarte mare noroc, sunt într-o relație de mai mult timp”

Deea a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea „Insula Iubirii', de la Antena 1, în calitate de concurentă, iar în următoarele sezoane a fost ispită. Mai nou, bruneta s-a apucat de muzică și a lansat prima ei piesă care se numește „Vrei să mă…'.

Deea de la „Insula Iubirii' are un nou iubit

Invitată în cadrul emisiunii  „Neatza cu Răzvan și Dani', Deea de la „Insula Iubirii' a mărturisit că și-a găsit sufletul pereche. Ba mai mult decât atât, ea a mărturisit că se ocupă de o mică afacere alături de iubitul ei.

M-am mutat în Bucureşti de un an şi ceva, dar nu mă pot obişnui cu aglomeraţia. Timpul parcă trece mai repede pentru că petrec foarte mult timp în maşină. Vin din Oradea, dar sunt Zalău. Sunt niște diferențe enorme față de București. Oamenii din Zalău sunt mult mai liniștiți și mai calmi. Aș vrea să continui pe drumul cu muzica. Eu am un foarte mare noroc, sunt într-o relație de mai mult timp și împreună avem o firmă de suplimente', a povestit Deea, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani', de la Antena 1.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Deea, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Maria Ilioiu, ispita de la „Insula Iubirii', revine în televiziune! În acest rol nu ai mai văzut-o până acum

Ispita Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii este însărcinată. Ea publicat prima fotografie cu burtica de gravidă

Alexandra Diaconescu, de la „Insula Iubirii', schimbată total după despărțirea de Aurel! Deja a apelat la intervenții estetice

Ben de la 'Insula Iubirii' are o nouă iubită. Prima poză cu cei doi

După ce s-a despărțit de Cătălin, ispita Nicoleta de la „Insula Iubirii' și-a găsit un nou iubit: „E mai drăguț decât fostul'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete