Maria Ilioiu, ispita de la „Insula Iubirii”, revine în televiziune! În acest rol nu ai mai văzut-o până acum

Vezi pozele

A devenit cunoscută după ce a participat în calitate de ispită la emisiunea „Insula Iubirii', de la Antena 1, Maria Ilioiu revine pe micile ecrane.

Surprizele se țin lanț în cel de-al optulea episod al îndrăgitului serial 'Băieți de oraș', difuzat miercuri, la Antena 1. Maria Ilioiu, cunoscută de telespectatori drept una dintre seducătoarele ispite de la 'Insula Iubirii', va apărea într-un scheci alături de alte tinere dornice să obțină un job într-un club.

Maria Ilioiu, ispita de la „Insula Iubirii', revine în televiziune

Roby Roberto și prietenii săi, Malone și Dorian, împreună cu iubitele lor vor face orice le stă în putință pentru a reuși în afaceri, așa că vor transforma restaurantul pe care l-au închiriat într-un club exclusivist, dorindu-și să fie de departe cel mai fițos local din țară. Așadar, Gina organizează un casting pentru a alege cele mai sexy fete, iar Maria Ilioiu, ispita de la 'Insula Iiubirii' este una dintre ele.

Dacă Maria va trece cu brio de interviul organizat de Gina, Daniela și Renatta și dacă Roby Roberto și Dorian vor reuși să-l salveze pe Malone de cămătarii de la care au luat bani pentru a-și deschide afacerea, telespectatorii vor vedea miercuri seara, la Antena 1.

Pentru a vedea mai multe imagini, urmărește materialul video de mai sus!

Citește și:

Ispita Maria de la „Insula Iubirii', mesaj tulburător după terminarea emisiunii! Ce crede, de fapt, despre relația cu Aurel

Ispita Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii este însărcinată. Ea publicat prima fotografie cu burtica de gravidă

Alexandra Diaconescu, de la „Insula Iubirii', schimbată total după despărțirea de Aurel! Deja a apelat la intervenții estetice 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro