Alexandra Diaconescu, de la „Insula Iubirii”, schimbată total după despărțirea de Aurel! Deja a apelat la intervenții estetice

Alexandra Diaconescu este din ce în ce în mai schimbată după ce s-a despărțit de iubitul ei, Aurel, alături de care s-a înscris la emisiunea „Insula Iubirii', de la Antena 1. 

Cei doi au venit împreună în Thailanda pentru a-și testa relația de iubire, care nu prea mai funcționa de multă vreme. Aurel nu prea știa ce înseamnă fidelitatea în relația cu Alexandra. Ea l-a iertat de multe ori pentru că l-a iubit, însă după participarea la „Insula Iubirii', lucrurile s-au schimbat radical între ei.

Alexandra Diaconescu, de la „Insula Iubirii', schimbată total după despărțirea de Aurel!

Pe parcursul emisiunii, Aurel a înșelat-o cu ispita Maria, iar după terminarea filmărilor cei doi s-au despărțit definitiv. De atunci, Alexandra Diaconescu a început o viață complet nouă. S-a apucat serios de slăbit, dar a apelat și la multe intervenții estetice.

Tânăra era nemulțumită de felul în care arătau buzele ei, așa că s-a lăsat pe mana medicilor esteticieni. Recent, Alexandra a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care buzele ei sunt mult mai pline, în urma unei intervenții.

„Buzele mele arata minunat', a scris Alexandra în dreptul imaginii.

Cum a slăbit Alexandra Diaconescu, după ce s-a despărțit de Aurel?

Se pare că această despărțire i-a prins bine Alexandrei, pentru că a început să se schimbe radical pe toate planurile. Tânăra și-a schimbat stilul de viață, s-a apucat de slăbit, iar rezultatele sunt vizibile. După ce a fost întrebată de fani în repetate rânduri despre cum a reușit să scape de kilogramele în plus, Alexandra a postat pe pagina sa de socializare tot programul de alimentație și sport pe care l-a urmat pentru a ajunge la silueta perfectă.

„În ultima perioada am primit foarte multe mesaje de genul „Cum ai slăbit?' sau „În cât timp ai slăbit?'. Astăzi m-am hotărât să împart cu voi „micul meu secret'! Vă voi spune doar calea pe care eu am ales-o deoarece nu consider că sunt în măsură să dau sfaturi în acest domeniu despre care nu știu prea multe, ci mai exact execut ceea ce spun profesioniștii că este cel mai bine!!! 

Cu toţi ştiţi că programul meu la lucru este unul haotic, muncind şi ziua şi noaptea, iar această a fost prima problema atunci când m-am decis să merg la sala (ajungând mereu să plătesc un abonament de care nu prea profitam) şi să mă alimentez corect! În spatele rezultatelor mele stau doi factori, SPORT + ALIMENTAŢIE!! Văzând că programul meu zilnic nu-mi permitea să ajung în sala m-am decis că trebuie să fac ceva şi aşa am găsit programul Xtremefit pe care îl urmez încă de 3 săptămâni şi rezultatele nu întârzie să apară! Este perfect pentru cele care nu pot ajunge la sala din diferite motive (financiare, lipsa timpului, nu au o sala în apropierea casei ) sau eşti o fire timidă şi ai nevoie de intimitate departe de ochii celor din sala, ştiind că tu nu arăţi la fel de bine că ei. Motivele sunt multe, dar important este să nu ne găsim scuze, ci să acționăm. Programul include:

– plan de alimentaţie pe durata celor 10 săptămâni
– antrenamente de 45 de min. Cu cei mai buni instructori 
– program de antrenament pentru fiecare zi din cele 10 săptămâni de transformare 
– susținere psihică şi tot felul de secrete care te vor ajută într-o lungă lista cu ce este bine de ştiut! Probabil ca şi mine au păţit multe alte fete. Te apuci de sport şi de un stil de viaţă sănătos, dar nu vezi rezultate, iar întrebarea este întotdeauna „De ce?' Încă odată, la fel ca şi mine ceva nu faci bine, dar cu ajutorul programului am ajuns să nu mă plictisesc după cele 3 săptămâni, mă simt motivată zilnic şi abia aştept finalul pentru a vedea rezultatele! Sper să vă ajute la fel cum mă ajută şi pe mine şi să rămâneţi motivate!', a scris Alexandra Diaconescu, fosta concurentă de la „Insula Iubirii', pe pagina sa de socializare.

Pentru a vedea cum arată acum Alexandra de la „Insula Iubirii', deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Ben de la 'Insula Iubirii' are o nouă iubită. Prima poză cu cei doi

Alexandra Diaconescu de la „Insula Iubirii' s-a transformat radical după despărțirea de Aurel: „Împart cu voi micul meu secret!'

După ce s-a despărțit de Cătălin, ispita Nicoleta de la „Insula Iubirii' și-a găsit un nou iubit: „E mai drăguț decât fostul'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete