Declarații uluitoare în cazul tinerei din Timișoara care s-a sinucis cu cei doi copii: „A fost împinsă de altcineva”

Cazul tinerei din Timișoara care s-a sinucis, ținându-și în brațe cei doi copii, a îngrozit întreaga țară. Femeia în vârstă de 33 de ani ar fi trebuit să-și ducă micuții la grădiniță, însă aceasta s-a abătut de la drum și a oprit în fața unui bloc.

Iulia a sunat la interfon și a cerut să i se deschidă, motivând că merge la un etaj superior. Odată intrată în clădire, aceasta a urcat pe terasa imobilului cu 10 etaje și și-a pus capăt zilelor, aruncându-se cu micuții în brațe. La impactul cu solul, ea și băiatul și-au pierdut viața imediat, fetița agonizând câteva minute.

La câteva zile de la tragica întâmplare, fosta sa soacră a oferit câteva detalii cutremurătoare. Aceasta susține că nora sa ar fi vrut să se împace cu fostul soț, decizie deloc pe placul celui care i-a fost iubit după divorț. Mai mult decât atât, femeia crede că a amenințat-o.

„Ea s-a despărțit de fiul meu și și-a făcut o altă relație.(…) Era în cealaltă relație, dar a venit fiul meu acasă și au hotărât că pentru binele copiilor să crească copiii împreună.(…) Nu știu dacă a renunțat la iubit, dar au vorbit la telefon.

Cred că a amenințat-o când i-a spus că se va căsători. (…) L-a rugat pe Alex să nu plece înapoi, iar el i-a spus că nu poată să rămână, că are serviciu. Ea i-a spus că are nevoie de cineva să o apere. Îi era teamă de ceva', a povestit Elizabeta Darotz, la un post de televiziune, scrie ziareonline.ro.

Soacra Iuliei este de părere că nu și-a mai dus micuții la grădiniță din cauza unui apel primit în care a fost amenințată. Elizabeta Darotz a mai mărturisit că Marcel i-ar fi confirmat faptul că a vorbit cu Iulia înainte cu o zi de tragedie. Femeia susține că bărbatul ar fi amenințat-o pe tânăra de 33 de ani că-i ia copiii.

„Asta vreau să aflu și eu, doar bănuim.. Eu am vorbit cu Marcel, să-mi dea explicații. El e plecat la Deva.(…) Era foarte calm. Nu recunoaște că a amenințat-o, dar a spus că a vorbit cu o seară în urmă cu ea, luni, și că și-au spus că vor să se împace și a întrebat Iulia dacă mai e valabil să se mute în casă.

Aici îmi dă cu semnul întrebării. Marcel spunea că vor să se împace. I-am cerut explicații. Am zis că pentru mine este un criminal, i-am spus că mi-a omorat nepotii.

(…) Așa mi-a povestit ea în ultima lună. A venit la mine și mi-a mai zis că vrea să vină înapoi la noi în familie și că vrea să fie bine cu toată lumea și că Marcel o amenință că îi ia copilul.

(…) Eu cred că cu ceva a amenințat-o pentru că în perioada de acasa pana la gradiniță s-a întâmplat ceva, tocmai pentru că nu a mai lăsat nici copiii la grădiniță. Ea nu ar fi făcut așa ceva. Ea a pornit la grădiniță, nicidecum să se omoare. A fost împinsă de altcineva', a mai povestit femeia, potrivit sursei de mai sus.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri