Declarația cutremurătoare a lui Dmitri Polyansk, ambasador din Rusia: „Suntem o putere nucleară”

Ambasadorul adjunct al Rusiei la ONU, Dmitri Polyanski, susține că au dreptul de a folosi arme nucleare dacă țara este „provocată' de NATO.

Dmitri Polyanski a vorbit cu Sky News la New York, după ce purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin a spus că șeful său ar putea apăsa butonul nuclear dacă țara simte că se confruntă cu o amenințare „existențială'.

La întrebarea dacă Putin poate să facă acest lucru și să mențină perspectiva unui război nuclear peste restul lumii, Polyanskiy a spus: „Dacă Rusia este provocată de NATO, dacă Rusia este atacată de NATO, de ce nu, suntem o putere nucleară. Nu este corect să ameninți Rusia și să încerci să interferezi. Așa că atunci când ai de-a face cu o putere nucleară, desigur, trebuie să calculezi toate rezultatele posibile ale comportamentului tău'.

Războiul continuă, iar recent o navă rusească plină cu muniție a fost aruncată în aer în Ucraina, în timp ce echipajul umilit al lui Putin este forțat să se retragă. În timp ce nava numită Orsk s-a scufundat, iar muniția de la bord a explodat, o altă navă a Marinei Kremlinului a fost avariată, iar o a treia a încercat să părăsească portul înainte ca și ea să fie distrusă.

Marina ucraineană a declarat pe o postare pe Facebook: „O navă mare de parașutisti „Orsk' a flotei de ocupanți de la Marea Neagră a fost distrusă în portul rus ocupat Berdyansk. Glorie Ucrainei!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri