A decis să divorțeze după ce a aflat cum o poreclea soțul ei în discuțiile cu prietenii: “A fost ca o lovitură în față”

Motivele pe care oamenii le invocă atunci când vine vorba despre divorț sunt diferite de la o familie la alta. În timp ce pentru unii banii sau infidelitatea sunt cauzele care duc la despărțire, o femeie a decis să divorțeze după ce a aflat cum o poreclea soțul ei în discuțiile cu prietenii. 

Cu toate că pare un motiv cât se poate de banal, momentul în care a descoperit porecla pe care soțul ei o folosea atunci când vorbea despre ea a făcut-o pe o femeie să realizeze că relația trebuie să se termine. Descoperirea a fost făcută de aceasta imediat după ce a citit un text pe care l-a găsit în telefonul soțului ei.

Femeia a povestit în mediul online că deși relația era șubredă, problemele s-au accentuat la scurt timp după nașterea primului copil al cuplului.

“Din momentul în care s-a născut fiul nostru, lucrurile s-au schimbat pentru soțul meu. Evita să îmi vorbească despre planurile lui. Ca rezultat al dezinteresului său de a participa la viața noastră de familie, căsnicia noastră, în care eram cei mai buni prieteni și aveam un parteneriat legal, s-a deteriorat. Ne-am luptat, așteptam un semn din partea lui ca să văd o diferență.”, a mărturisit femeia, potrivit thesun.co.uk.

În timp ce soțul ei era la duș, telefonul a început să îi sune și pentru că nu se oprea, femeia a crezut că este vorba despre ceva urgent, motiv pentru care a decis să îi citească acestuia mesajele primite. Contrar așteptărilor, mesajele vorbeau despre un meci la care acesta participase. Într-un mesaj, bărbatul scrisese: “Nu cred că pot face asta în seara asta. SWMBO va spune nu”.

Nedumerită, femeia i-a cerut explicații soțului ei și astfel a aflat că SWMBO înseamna “Cea care trebuie să fie ascultată”. Această poreclă a afectat-o foarte tare pe femeie, aceasta simțindu-se jignită și umilită: “A fost ca o lovitură în față”, a spus femeia.

Cu toate că aveau împreună un băiețel, femeia nu a putut trece peste această scăpare a soțului și a decis să îl părăsească.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

EXCLUSIV Sandu Matei, cel mai cunoscut protestatar, ni se dezvăluie dincolo de aparenţe. GALERIE FOTO impresionantă

O elevă de 11 ani a fost obligată să îmbrace o pereche de blugi uzați dintr-un motiv incredibil

Aspectul unghiilor poate fi un indiciu al cancerului pulmonar

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate