(P) 3 motive pentru care merită să investești într-un șemineu.

Te-ai tot gândit că vrei un șemineu? Îți dorești atât de mult să retrăiești momentele petrecute în casa bunicilor și să le împărtășești și copiilor tăi? Dacă până acum altele au fost prioritățile tale, este momentul să îți îndeplinești dorința și să îți construiești un șemineu. Acum este momentul să treci de la stadiul de dorință și de imaginea pe care o ai în minte încă de la început cu acel model de șemineu care te-a impresiont, și totul să prindă contur, să ai și tu în living șemineul mult visat.

Pentru a te ajuta să calculezi variantele pe care le ai și să observi faptul că șemineul este o investiție pentru tine și familia ta, o investiție pe viață, ne-am gândit că o listă cu trei motive pentru care ar trebui să investești într-un șemineu, te poate ajuta să iei decizia finală de a contacta un specialist în domeniul șemineelor. Pentru că un lucru trebuie să știi încă de pe acum: specialiștii sunt cei care știu cel mai bine cum se montează un șemineu, iar magazinele de specialitate îți oferă calitatea de care tu ai nevoie.

Primul motiv se referă la design.  Fie că alegi un semineu pe lemne cu design modern, clasic sau rustic, acesta, împreună cu ambianța creată, cu siguranță vor face livingul tău și mai atrăgător și prietenos.  Ce îți face o plăcere mai mare decât să petreci timp de calitate împreună cu familia ta sau cu prietenii în jurul focului și căldurii emanată de acesta? Șemineul tău va fi de acum atracția principală din casa ta, va fi locul cel mai căutat pentru relaxare.

Un al doilea motiv pe care vrem să îl cunoști ține de eficiența lui, care este una crescută. Știai că un șemineu are puterea de a încălzi în totalitatea locuința, chiar și la temperaturi scăzute, sub 0 grade? Te întrebi cum este posibil acest lucru? Prin distribuția aerului cald în toate camerele, chiar dacă locuința ta este construită pe două niveluri sau prin calorifere, dacă se apelează la un termoșemineu. Termoșemineele sunt șeminee tip centrală termică și sunt folosite pentru încălzirea apei menajere, în calorifere sau chiar în pardoseală.

Iar al treilea motiv ține de independența față de sistemul de încălzire pe gaz, al cărui preț, știți bine că fluctuează foarte mult. Dacă investești într-un șemineu pe lemne, ai parte și de căldură la un preț scăzut, iar pe lângă asta beneficiezi și de ambianța plăcută oferită de lemnul care arde în focar. Trebuie să recunoști că după o zi aglomerată și multă muncă va fi locul tău preferat pentru relaxare.

Acum a rămas doar să contactezi echipa de specialiști de la Șeminee Sibiu pentru construirea șemineului mult dorit, care vei vedea că îți va aduce numai beneficii. Iar aum că le știi, trebuie să ai și parte de ele, deci nu mai amâna și contactează-i. Și pentru că sunt profesioniști și fac parte din grupul PEFOC.ro, au ales ca în lucrările și produsele lor să primeze calitatea, de aceea și gama de produse este variată: de la  șeminee pe lemne, șeminee bio care funcționează cu bioetanol, seminee pe gaz, uși de seminee, focare de calitate, la diverse accesorii necesare – sticla termorezistenta, și tot de la Șeminee Sibiu poți alege un coș de fum profesional cu garanție. Șeminee Sibiu – calitate superioară la prețuri adaptate bugetului tău!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial