De necrezut! Acest bărbat a dat în judecată gigantul Apple pe care-l consideră vinovat de faptul că l-a determinat să devină homosexual

a dat Apple în judecată pentru că a devenit homosexual

Oricât de paradoxal ar părea, cazul este cât se poate de real! Un bărbat din Rusia a dat Apple în judecată pentru că a devenit homosexual.

Bărbatul susține că, 2017, a descărcat pe iPhone-ul său o aplicație de criptomonede și a fost recompensat cu 69 de GayCoins  în loc de Bitcoins. În plus, recompensa a venit însoțită și de un mesaj foarte convingător: „Nu judecați fără să încercați'. Mesajul i-a dat serios de gândit bărbatului care, în cele din urmă, a decis să încerce sexul cu bărbați.

A dat Apple în judecată pentru că a devenit homosexual

Doi ani mai târziu, bărbatul din Rusia are o relație serioasă cu un alt bărbat. Dar pentru că Apple a avut un impact atât de serios asupra orientării sale sexuale, rusul a decis să acționeze compania în instanță: „M-am gândit, într-adevăr, cum pot judeca ceva fără să încerc? Pot să spun că, după două luni, am intrat într-o relație cu un bărbat și nu pot ieși din această relație. Am un iubit constant și nu știu cum să le explic părinților mei', a declarat bărbatul conform metro.co.uk. „După ce am primit mesajul acela, viața mea s-a schimbat în rău și nu va mai fi niciodată normală', povesteşte omul supărat din cauză că s-a lăsat manipulat.

Bărbatul din Rusia a dat în judecată Apple din cauza faptului că toată această situația i-a provocat suferință morală și i-a dăunăt sănătății mintale.

Respectiva aplicație de criptomonede a fost creată de un terț, dar rusul consideră că Apple trebuie să-și asume responsabilitatea pentru programele pe care le găzduieşte. Conform avocatului său, bărbatul este foarte speriat, cazul fiind unul dintre cele mai grave cu care s-a confruntat în cariera sa.

Citeste si

Regina-Mamă Elena va fi repatriată. Familia Regală a dezvăluit programul funeraliilor și a anunțat doliu național pentru zilele de 18, 19 și 20 octombrie

Imagini, în exclusivitate, din Turcia, din casa unde se filmează serialul-fenomen Lacrimi la Marea Neagră'

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri