De ce toate doamnele au purtat rochii albe la banchetul organizat la Palatul Buckingham cu prilejul vizitei președintelui Donald Trump în Regatul Unit

De ce toate doamnele au purtat rochii albe la banchetul organizat la Palatul Buckingham

Președintele Americii Donald Trump și Prima Doamnă Melania Trump s-au aflat pentru trei zile într-o vizită oficială în Regatul Unit, la invitația Reginei Elisabeta a II-a.

Așa cum se obișnuiește în cazul vizitelor prelungite ale oficialilor străini, în cinstea cuplului prezidențial a fost organizat un banchet la Palatul Buckingham. La eveniment au participat aproximativ 150 de persoane. Nu au lipsit Regina Elisabeta, Prințul Charles și Camilla Parker Bowles, Prințul William și Kate Middleton, Prințul Harry. Meghan Markle nu a participat la eveniment, preferând să se bucure de concediul de maternitate.

De ce toate doamnele au purtat rochii albe la banchetul organizat la Palatul Buckingham

Codul vestimentar impus de protocol a fost white tie. Acest dress-code nu presupune, însă, așa cum mulți ar crede, purtarea unei ținute complet albe. White tie presupune purtarea unei rochii lungi de către doamne și a unui tuxedo cu papion alb de către domni. Fără îndoială că invitații și gazdele au știu exact ce presupune dress-code-ul, cu toate astea Regina, Melanie Trump, Camilla Parker Bowles și Kate MIddleton au purtat rochii complet albe.

Caroline Castigliano, expert în nunți regale, a declarat pentru marieclaire.com că, după părerea ei, este vorba doar despre o simplă coincidență: “Membrii familiei regale poartă frecvent alb la banchetele de stat și mă întreb dacă nu este un mod prin care să își scoată în evidență eșarfele albastre. Kate a purtat eșarfa pentru prima dată, simbolizând rolul său ca membru al Ordinului Victorian Regal“, spune specialista.

Au existat, însă, și voci care și-au amintit că albul este o culoare a protestului. Femeile din congresul american au îmbrăcat alb în timpul discursului lui Donald Trump din luna februarie a acestui an. Gestul lor simbolizează un omagiu adus sufragetelor și lupta lor continuă pentru drepturile femeilor. Totodată, Hillary Clinton a îmbrăcat o ținută albă la evenimentul de inaugurare în funcție a președintelui Donald Trump, contracandidatul său la alegerile prezidențiale.

Citeste si

Cum s-a răzbunat Prințul Harry pe Donald Trump ca urmare a comentariilor răutăcioase pe care acesta din urmă le-a făcut la adresa lui Meghan Markle

La dineul de la Buckingham, fiica lui Donald Trump a arătat magnific într-o rochie Carolina Herrera

Cum arată fiul lui Donald Trump și al Melaniei Trump? La 12 ani, Barron Trump semănă leit cu tatăl său

Surse foto: hepta, northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete