Cum s-a răzbunat Prințul Harry pe Donald Trump ca urmare a comentariilor răutăcioase pe care acesta din urmă le-a făcut la adresa lui Meghan Markle

În perioada 3-5 iunie, președintele american Donald Trump vizitează Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord la invitația Reginei Elisabeta a II-a. Această vizită de stat este menită să reafirme relația statornică dintre Statele Unite și Regatul Unit. Trump va avea o întrevedere și cu premierul Theresa May.

La dineul organizat de Regină în prima zi a vizitei lui Donald Trump, nu a putut fi trecută cu vederea reacția pe care Prințul Harry a avut-o vizavi de Trump. Mai exact, acesta l-a evitat cât a putut de mult pe președintele american. Motivul? Jignirea recentă pe care Trump a proferat-o la adresa lui Meghan Markle.

Prințul Harry și Donald Trump, relații tensionate

Într-un interviu pe care președintele american l-a acordat recent publicației Sun, acesta a spus despre Meghan Markle că este “o femeie rea”. Asta ca urmare a unei afirmații pe care Ducesa de Sussex a făcut-o în 2016 la adresa lui, calificându-l drept “misogin”. Într-un post pe Twitter, Trump a negat că ar fi spus așa ceva despre Meghan Markle, dar jurnaliștii i-au amintit că acele afirmații sunt înregistrate.

Ca urmare a insultei pe care președintele american i-a adresat-o Ducesei de Sussex, Prințul Harry a decis să fie extrem de rezervat cu președintele american. Corespondentul regal Emily Andrew a postat mai multe fotografii pe Twitter, în care se vede clar că Harry păstrează distanța de familia Trump.

Citeste si La dineul de la Buckingham, fiica lui Donald Trump a arătat magnific într-o rochie Carolina Herrera

În fotografii, se vede cum Ducele de Sussex intră în galeria de artă în care a avut loc dineul alături de fiica președintelui american Ivanka Trump, apoi se îndepărtează imediat de grup. Prințul Harry și președintele Trump nu au nicio poză împreună.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete