Ați auzit de 5GANG? Se pare că sunt idolii noii generații…

Dacă încă nu ai auzit de 5GANG ar fi bine să te informezi: ei sunt idolii noi generații și drept dovadă, pe data de 1 Iunie, la Arenele Romane au stabilit un record. 10.000 de spectatori, în două spectacole diferite au vebnuit să-i vadă și să-i audă cântând.

Cu peste 2 milioane de subscriberi pe propriul canal de YouTube, cel mai urmărit vlogger din România, Selly a lansat proiectul 5GANG împreună cu Diana Condurache, Gami, Pain și Exploit.

Cu foarte multă emoție și multe mulțumiri pentru toți cei care au venit, Selly a transmis un mesaj fanilor săi și ai trupei 5GANG, acela că este foarte important ca fiecare să își urmeze pasiunea și să-și împlinească visul, așa cum au făcut și ei, cu foarte multă muncă și încredere în sine. „Sunt mulți dintre voi care poate vor să fie fotbaliști sau olimpici la mate sau fotografi sau orice altceva. Vreau să vă urmați visul și să nu vă lăsați influențați de părerea celor din jur. Trebuie să fiți voi înșivă, să fiți autentici și să faceți mereu ceea ce iubiți.' El i-a îndemnat pe toții copiii să le mulțumească live părinților care i-au însoțit la concerte și a profitat de ocazie să facă o declarație emoționantă părinților lui, aflați, de asemenea, în public: „Mami și tati, vă iubesc!'.

Invitatul special al serii, Dorian Popa a extaziat publicul cu piesa „Hatz', nu înainte de a-și exprima susținerea pentru tot ceea ce a realizat Selly, despre care a spus că „este cel mai bun prieten al meu.'

Le mulțumim fanilor foarte mult. Faptul că o trupă înființată într-un an și jumătate a reușit să vândă două concerte sold out, care au avut loc în aceeași zi, pentru noi este fenomenal! a declaratr Selly.

Foto: PR

Citește și:

O fotografie uimitoare cu croitoreasa de la Românii au talent, câștigătoarea ultimei ediții

După un moment de cumpănă, vocea Sofiei Vicoveanca s-a modificat pentru totdeauna

EXCLUSIV AVANTAJE Răzvan Mazilu, despre musicalul Queen: „Este o poveste SF despre puterea iubirii şi a muzicii'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete