De ce s-a tuns Nilanshi Patel, adolescenta cu cel mai lung păr din lume?

Nilanshi Patel a atins în 2018 recordul mondial în ceea ce privește lungimea părului ei, la categoria ei de vârstă. De curând însă, Rapunzel de India, așa cum o cunoaște lumea, a decis să renunțe la părul ei extrem de lung, și să se tundă foarte scurt.

Nilanshi Patel, o adolescentă foarte simpatică din India, a atins în 2018 recordul celui mai lung păr din lume pentru o adolescentă. Anul trecut, înainte de a împlini 18 ani, părul a fost măsurat din nou, iar podoaba capilară avea 2 metri, asigurându-i-se astfel prelungirea recordului.

În cât timp i-a crescut părul?

După vârsta de șase ani, tânăra din India nu s-a mai tuns. Motivul? O experiență neplăcută la salonul de înfrumusețare. În timp, pe măsură ce părul creștea, întocmai ca în cunoscutele desene animate Rapunzel, părul i-a devenit un fel de amuletă norocoasă. „Părul meu mi-a oferit atât de multe – datorită acestuia acum sunt cunoscută drept Rapunzel din viața reală… acum este timpul să ofer și eu ceva în schimb', a spus Nilanshi.

Alături de mama ei, Nilanshi a hotărât ca podoaba capilară să fie trimisă pentru a fi expusă la Hollywood Guiness World of Records. Și mama ei, de asemenea, cu părul lung, a decis să se tundă, iar părul ei să fie donat.

'Îmi place noul look. Sunt mândră că îmi voi trimite părul al muzeul din Statele Unite – oamenii îl vor vedea și vor fi inspirați de părul meu. Sunt foarte, foarte, bucuroasă. Astăzi este un nou început și sper că voi doborî multe alte recorduri în viitor', a spus tânăra imediat după ce s-a tuns.

Iar într-o postare recentă pe rețelele de socializare, cu noua tunsoare care o face să pară și mai tânără decât este, Nilanshi a ținut să precizeze: „încă sunt Rapunzel a voastră și mereu voi fi așa.'

Citește și: Există o mulțime de mituri legate de îngrijirea părului

Foto: Instagram

Nilanshi PatelSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse