De ce s-a tuns Nilanshi Patel, adolescenta cu cel mai lung păr din lume?

Nilanshi Patel a atins în 2018 recordul mondial în ceea ce privește lungimea părului ei, la categoria ei de vârstă. De curând însă, Rapunzel de India, așa cum o cunoaște lumea, a decis să renunțe la părul ei extrem de lung, și să se tundă foarte scurt.

Nilanshi Patel, o adolescentă foarte simpatică din India, a atins în 2018 recordul celui mai lung păr din lume pentru o adolescentă. Anul trecut, înainte de a împlini 18 ani, părul a fost măsurat din nou, iar podoaba capilară avea 2 metri, asigurându-i-se astfel prelungirea recordului.

În cât timp i-a crescut părul?

După vârsta de șase ani, tânăra din India nu s-a mai tuns. Motivul? O experiență neplăcută la salonul de înfrumusețare. În timp, pe măsură ce părul creștea, întocmai ca în cunoscutele desene animate Rapunzel, părul i-a devenit un fel de amuletă norocoasă. „Părul meu mi-a oferit atât de multe – datorită acestuia acum sunt cunoscută drept Rapunzel din viața reală… acum este timpul să ofer și eu ceva în schimb', a spus Nilanshi.

Alături de mama ei, Nilanshi a hotărât ca podoaba capilară să fie trimisă pentru a fi expusă la Hollywood Guiness World of Records. Și mama ei, de asemenea, cu părul lung, a decis să se tundă, iar părul ei să fie donat.

'Îmi place noul look. Sunt mândră că îmi voi trimite părul al muzeul din Statele Unite – oamenii îl vor vedea și vor fi inspirați de părul meu. Sunt foarte, foarte, bucuroasă. Astăzi este un nou început și sper că voi doborî multe alte recorduri în viitor', a spus tânăra imediat după ce s-a tuns.

Iar într-o postare recentă pe rețelele de socializare, cu noua tunsoare care o face să pară și mai tânără decât este, Nilanshi a ținut să precizeze: „încă sunt Rapunzel a voastră și mereu voi fi așa.'

Citește și: Există o mulțime de mituri legate de îngrijirea părului

Foto: Instagram

Nilanshi PatelSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse