De ce a primit o mamă un ghiveci cu flori ofilite

ghiveci cu flori ofilite

Mulți părinți cred despre copiii lor că nu simt sau nu știu de problemele lor sau de sacrificiile pe care le fac pentru ei.

O mamă a povestit în lacrimi povestea copiilor ei care au fost părăsiți de tatăl lor, dar care au reușit să meargă mai departe.

Când soțul meu m-a anunțat că, după 11 ani de căsnicie vrea să divorțeze primul meu gând a fost către copiii mei. Băiatul meu avea cinci ani și fata șase. Cum aș fi putut să mențin iluzia unei familii? Cum, ca părinte singur, să păstrez casa frumoasă și să-i învăț valorile de care aveau nevoie în viață? Tot ce știam era că trebuie să încerc, trebuie să fac asta.

În timpul săptămânii îmi făceam mereu timp pentru a-i ajuta la teme și mereu le atrăgeam atenția că nu au făcut alegeri corecte, că nu au făcut distincția dintre bine și rău. După ce mă întorceam de la muncă, moartă de oboseală, îmi păstram energia pentru ei, dar nu știam dacă ceea ce învață de la mine vor aplica și mai târziu.

La doi ani de la divorț, de 8 martie, ziua femeii am fost invitată la serbarea fiicei mele. Am mers și cu băiatul. Într-un colț al clasei era o masă pline cu ghivece cu flori. Zambile, frezii, narcise, panseluțe etc

Citeşte continuarea pe unica.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse