De ce Meghan Markle și prințul Harry nu își vor petrecere dimineața de Crăciun împreună? Motivul pentru care cei doi vor lua masa separat

Acesta este primul Crăciun pe care Meghan Markle și prințul Harry îl vor întâmpina în calitate de soț și soție, dar cu toate că este o sărbătoare importantă, cei doi nu își vor petrece dimineața de Crăciun împreună.

În familiile obișnuite, dimineața de Crăciun este momentul în care sunt deschise cadourile primite de la Moș Crăciun, după care toată familia servește masa. Acest lucru nu se întâmplă în familia regală britanică, regulile fiind total diferite.

De ce Meghan Markle și prințul Harry nu își vor petrecere dimineața de Crăciun împreună?

Femeile care fac parte din familia regală britanică obișnuiesc să rămână mai mult timp în pat în dimineața de Crăciun, în timp ce bărbații servesc micul dejun la ora 8:30.

“În ziua de Crăciun, doamnele preferă în general un mic dejun ușor, pe bază de fructe, o jumătate de grapefrut, pâine toast și cafea, toate fiind livrate în dormitorul lor.”. a spus Darren McGrady, fostul bucătar-șef al reginei, potrivit thesun.co.uk.

Dacă doamnele servesc micul dejun în pat, domnii din familia regală britanică trebuie să se trezească devreme în dimineața de Crăciun. Aceștia obișnuiesc să servească micul dejun la ora 8:30, comandând ouă, bacon, ciuperci, pește afumat și rinichi la grătar.

În familia regală britanică, aceasta este o tradiție veche și care s-a transmis din generație în generație. Un expert în  regulile de etichetă a dezvăluit care este motivul pentru care Meghan Markle și prințul Harry nu își vor petrecere dimineața de Crăciun împreună.

“Este o tradiție veche ca atunci când un cuplu este căsătorit, bărbatul să coboare în sala de mese pentru a servi micul dejun, iar doamnele să rămână la etaj. Toate doamnele vor lua micul dejun în pat, mai puțin cele singure. Femeile singure trebuie privite ca fiind dornice să socializeze, în timp ce femeile căsătorie nu trebuie să coboare și să socializeze.”, a spus Grant Harrold, expertul în reguli de etichetă care a lucrat pentru prințul Charles și Camilla timp de 7 ani.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Harry și Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Andreea Marin, detalii despre operația la coloană. Vedeta a avut emoții mari înainte să primească diagnosticul: A existat riscul unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei'

Ce spune iubitul lui Jennifer Lopez despre scenele de dragoste pe care actrița le interpretează în filme? Este sau nu gelos?

Feli, prima imagine cu tatăl copilului – Fotografia în care bărbatul apare alături de micuța Nora

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete