De-ale vieții, cu Nico Matei

Pe Nico Matei o cunoaște toată lumea. E frumoasă, talentată și are o experiență de viață din care multe dintre noi am avea de învățat. 

În cele 40 de minute pe care le-a petrecut în redacția Avantaje, Nico a împărtășit cu noi o mulțime de povești. Ne-am lăsat purtați prin experiențe de viață vesele și mai puțin vesele. Lui Nico nu-i place să dea sfaturi. Dar cu siguranță toate avem de tras învățăminte din poveștile ei.

Am discutat despre cele mai recente proiecte în care este implicată, despre provocările la care a fost supusă în emisiunea “Te cunosc de undeva” unde a câștigat marele premiu interpretând-o pe Lara Fabian și a ei “Je suis malade”, despre secretul unei căsnicii de peste 20 de ani, despre motivul pentru care nu-i place să-i dea sfaturi fiicei ei, Alexandra, despre problema kilogramelor în plus, despre cât de mult ar trebui să conteze imaginea pentru o femeie, despre cum reușește să depășească momentele dificile din viața ei și să fie veselă în fața publicului atunci când necazurile o copleșesc și despre multe altele, pe care le puteți vedea în materialul video de mai sus.

A consemnat: Oana Anghel   

Sursa foto: facebook Nico

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedetele răspund...