Dănuț Pușcașu a murit, la 49 de ani. Cunoscutul jurnalist era grav bolnav

Veste tristă pentru cei care lucrează în presă. Dănuț Pușcașu a murit, la vâsta de aproape 49 de ani. Bărbatul era jurnalist și lucra la Agenția Națională de Presă Agerpres. Din păcate, el a pierdut lupta cu o boală necruțătoare de care suferea de multă vreme.

Dănuț Pușcașu a fost unul dintre ziariștii importanți ai Agenției Naționale de Presă și a contribuit din plin la prestigiul AGERPRES prin întreaga sa activitate, potrivit libertatea.ro. Timp de 22 de ani, el a lucrat în presă, în două perioade distincte (1990 – 1997 și 2002 – 2017).

Luna trecută, Dănuț Pușcașu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care le povestea prietenilor săi cu ce probleme de sănătate se confruntă.

„Dragii mei, la 1400 de lei un rmn plus alte multe sute pe medicamente, suplimente și investigații preliminarii, nu pot decât să vă urez încă o dată și cu toată sinceritatea să fiți foarte sănătoși. Măcar din perspectivă economică și tot e un câștig,' a scris Dănuț Pușcașu, pe pagina sa de Facebook.

Dănuț Pușcașu a fost, pe rând, operator telex și operator PC, reporter, redactor și editor în domeniile cultură, politică, social și știri județene. În perioada în care a lucrat ca reporter, jurnalistul a reflectat în știrile transmise pe fluxul Agenției, printre multe alte domenii, activitatea Parlamentului României și a Ministerului Apărării Naționale. El a mai scris ca reporter „A.R. Press' acreditat pe lângă Guvernul României și a mai colaborat la ziarul „Expres'. Dănuț Pușcașu a absolvit, în anul 1997, Facultatea de Istorie București, iar în anul 1995, un curs AFP de jurnalism.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Vine furtuna în mai multe județe ale țării! Cod portocaliu de ploi abundente, grindină și descărcări electrice

Simona Halep a câștigat un nou titlu! A fost desemnată jucătoarea lunii mai

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri