Dana Rogoz

dana rogoz

La 3 ani a fost admisă în grupul Minisong. La 9 ani devenea Abramburica. Acum este actriță și mamă. La cei doi ani ai săi, Vlăduț este darul cel mai prețios pe care i l-a făcut viața acum doi ani, de Mărțișor.

dana rogoz

Copilăria

Una atipică, în mod sigur. Dacă alți copii se jucau în fața blocului, eu mă jucam prin platourile studiourilor Buftea, purtând în fiecare zi un costum nou.

Notorietatea vine cu bune și cu rele. Contează cum ești educat de părinți, dar și de către „părinții adoptivi, care pentru mine erau Ioan Luchian Mihalea, Marian Râlea sau Ruxandra Ion.

Ei au fost cei care mi-au creat o temelie bună, cât să nu o iau razna și să cred că, dacă stai în fața unui public de 10 mii de copii care ridică mâinile atunci când le ridici tu, asta nu înseamnă că poți să nu îți faci temele pentru a doua zi.

Degete de pianistă

Începusem lecțiile de pian când am luat castingul pentru Abramburica și programul meu s-a aglomerat simțitor. Am  renunțat atunci și la cursurile de pictură și desen, dar și la  pian. Cel din urmă este unul dintre regretele mele.

Vlăduț, la 3 ani

Fac deseori această comparație fără să vreau și îmi dau seama că greșesc. Vlad are o altă personalitate (deși tatăl lui spune că seamănă cu mine la energie și debit verbal). Eu am fost un copil căruia dacă îi spuneai să stea într-un loc pe scenă și să cânte 30 de piese la 3 ani jumate, o făcea ușor și cu drag. Cred că trebuie să îmi urmăresc atent copilul și să văd dacă are astfel de inclinații sau nu. Acum mi se pare sincer aproape imposibil ca Vlad să stea într-un loc mai mult de 5 minute…

Vacanța perfectă

Deja nu mai contează unde, atât timp cât sunt cu Radu și cu Vlad. Înainte căutam vacanțe exotice, aventură. Acum prefer destinații mai „cuminți. Prin „cuminți mă gândesc inclusiv la Australia și Noua Zeelandă, pe care le-am vizitat în această formulă la începutul anului.

Eu sunt Eva

Nu există text care să mi se potrivească mai bine. Am găsit „Jurnalul lui Adam și al Evei, de Mark Twain, întâmplător, într-un anticariat, chiar înainte de admiterea la teatru. L-am și învățat, pentru proba de monolog, dar la admitere am spus altul până la urmă (Mireasa din „Cântarea Cântărilor, din Biblie). Dar în toți anii după aceea m-am întors la acest text cu gândul de a-l juca, de a-l spune mai departe și altora. E o poveste pe care eu o cred și o simt cu tot sufletul. Eu sunt Eva. Dar bine, cred că multe femei vor spune asta dacă vor veni să vadă spectacolul nostru de la Café Godot Teatru. Mark
Twain e un geniu.

moonbydanarogoz.ro/

Am lansat de curând Moon TSHIRT, tricourile cu fețe detașabile: vin cu un kit deforme pe care le poți aplica. Au extrem de mare succes, mai ales că sunt pentru toată familia.

danarogoz.com

De curând blogul meu a trecut într-o nouă etapă, una extrem de importantă: a devenit bilingv, are mai mult conținut video, dar și proiecte de lifestyle care îi sunt dedicate.

Interviu: Mihaela Serea

Foto: arhiva personala

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber