Dan Puric și Giulia Nahmany, invitați speciali la Devi Festival – 7- 8 martie

Dan Puric și Giulia Nahmany, invitați speciali la Devi Festival – 7- 8 martie

Dan Puric, actor și autor cu o prezență remarcabilă în peisajul socio-cultural românesc, este invitat special la prima ediție a evenimentului Devi Festival – Tu, redescoperită! – Festival de feminitate ce are loc în București (7-8 martie). Dragostea la români este tema pe care Dan Puric o va susține duminică, 8 martie, în intervalul orar 13.45 – 14.45.

Giulia Nahmany, o altă apariție inspiratoare, actriță celebră, autoare și producătoare de film, va vorbi din propria experiența, despre ce înseamnă să fii o femeie care inspiră și va dezvălui care sunt secretele adevaratei frumuseți interioare (sâmbătă, 7 martie, ora 12.00).

Feminitate, psihologie, ayurveda, nutriție, relație de cuplu, inteligență emoțională sunt alte teme care vor fi prezentate de speakeri experimentați ce vor încânta audiența.

Organizat de Centrul ANANDA – Yoga & terapii integrative și VENUS – Asociația pentru elevarea femeii, Devi Festival este dedicat exclusiv femeilor. Evenimentul este o pledoarie plină de autenticitate care invită femeile să se redescopere, să se reinventeze în moduri inovatoare, accesându-și feminitatea din perspective inedite.

București, 7-8 martie, hotel Best Western Lev Or I, strada Occidenului 25, Sector 1

https://devifestival.ro/

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber