Dan Negru, rupe tăcerea: „Am fost la un pas să cumpăr ProTv”

Dan Negru, rupe tăcerea: „Am fost la un pas să cumpăr ProTv”

Dan Negru și-a surprins urmăritorii de pe Instagram, postând un mesaj unde a mărturisit care este cel mai mare regret al său.

În urmă cu un deceniu, aceasta a fost prezentatorul emisiunii „Te pui cu blondele', emisiunea care i-a adus foarte mulți bani. Dan Negru a declarat pe rețelele de socializare că la momentul respectiv și-ar fi putut permite să cumpere câteva televiziuni mari din România.

Pentru acest lucru, mărturisește vedeta, ar fi trebuit să aibă mai mult curaj să investească în moneda virtuală, Bitcoin, care în prezent l-ar fi făcut milionar.

„Am fost la un pas să cumpăr ProTv, Antena şi KanalD cu tot cu Esca, Stoiceasca şi Süleyman. Asta dacă prin 2010 cu banii câştigaţi din „Te pui cu Blondele' aş fi cumpărat Bitcoin. Dar am fost blond şi fricos. În 2010 un Bitcoin valora 30 de cenţi. Azi a sărit de 40 mii de euro.

JP Morgan şi alţi barosani spun că valoarea reală e juma de milon şi că acuşica va ajunge la 150 mii. Tot blond şi fricos rămân. N-am curaj. Marketingul criptomonedele arată partea însorită a poveştii.

Vă arăt însă şi un site cu criptomonedele moarte în care mulţi şi-au pus speranţe şi economii şi au rămas cu buzele umflate. Bitcoin e ca vaccinul, fiecare cum crede. Cu un pic de curaj, azi eram patronu lu Esca', a postat Dan Negru pe Instagram.

Impactul mesajului asupra fanilor a stârnit reacții variate, unele ironice, altele critice.

„Păi și noi cu cine mai făceam Revelionul?/ Ăsta ar fi țelul tău suprem? Să fii patronul lu Esca?/ Asta sună a reclamă, Dane… Cât despre Bitcoin… Nu este chiar cum crezi tu', au fost câteva dintre comentariile celor care îl urmăresc pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete