Sex sau sport? Ce preferă Andreea Esca? „Depinde de oră … dimineața prefer …”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În urmă cu doi ani, Unica publica un material în care Andreea Esca răspundea sincer unei întrebări extrem de intime.

Sex sau sport? Ce preferă Andreea Esca? „Depinde de oră … dimineața prefer …”

Invitată într-o emisiune care are ca tematică stilul de viață sănătos, Andreea Esca a fost întrebată ce ar prefera între sex și sport, iar răspunsul ei a fost acesta:

„Depinde de oră … dimineața prefer sportul”. În continuarea aceluiași interviu, întrebată ce urăște să fie … întrebată, jurnalista a răspuns: „Ce salariu am”.

Cum s-au cunoscut Andreea Esca și soțul ei?

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni și mi-a plăcut foarte mult.

L-am văzut așa de frumos și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentația noastră la Pro TV pe vremea aceea și mi-a zis:

«Știu eu, stă cu noi pe stradă. Sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ți-l prezint? Îl cheamă Alexandru».

«Da», îi zic. L-a chemat și am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoștea pe omul care avea această fabrică.

I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună și mie, că trebuie să merg neapărat.

M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba …

Apoi am auzit că pleacă în vacanță și am înțeles că era într-o relație. Am văzut că nu reacționează în niciun fel, dar eu am mai încercat.

Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă și zic: «Taci că îl sun acum și îi spun că îmi trebuie ușă, că aveau și uși la fabrica aceea»”, spunea Andreea Esca.

Andreea Esca: „Văzând că nu vrea și nu vrea, a început să îmi iasă din cap”

„Mi-a trimis pe altcineva, n-a venit el, așa că n-am rezolvat nici cu ușa. N-am rezolvat nici mergând la standul de baterii Fulmen pe care îl aveau la Saab, deși m-am dus în fiecare zi să fac reportaje acolo …

Ba chiar la stand, într-o zi, era și cu fata aia cu care era el atunci … Era superbă, dar … ce să facem?

I-am zis «Bună» și am plecat. La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis că nu poate. Până la urmă, văzând că nu vrea și nu vrea, a început să îmi iasă din cap.

Mi se păruse că făcusem tot ce puteam să fac. Am lăsat undeva în spate proiectul și mi-am văzut de viață …

Peste câteva luni, m-am dus la o petrecere la Vox Maris, cu prietenul meu care mă adusese la Soti …

Cum stăteam noi la masă, pe cine văd? Pe el. Era cu un prieten! Când l-am văzut, a fost groaznic, s-a reactivat totul, că eu nu sunt în stare să abandonez!

L-am văzut și i-am zis că mi-a rămas dator, că nu a venit la jurnal. O să vin, a zis el. I-am spus eu când să vină și am plecat.

Dar în ziua aia nu a venit! Atunci am zis: «Gata!». Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care își smulgea părul din cap şi în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă.

Era chiar foarte haios scris. Și a doua zi a venit după jurnal și m-a așteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant și, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună”, a mai dezvăluit prezentatoarea de televiziune.

Cuplul are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Alexia și Aris.

Foto: Instagram

Citește și:

Așa arată apartamentul fiicei Andreei Esca! „Am foarte multe tablouri în casă”

Andreea Esca, nemachiată. Acum poți vedea și tu cum arată cu adevărat vedeta Pro TV!

Cum se menține Andreea Esca în formă? „Am fluctuații de greutate destul de mari”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete