Jador a plecat în Republica Dominicană, iar în România este chemat în instanță

Jador a plecat în Republica Dominicană, iar în România este chemat în instanță

Emisiunea care testează limitele unei persoane, Survivor România 2021, a început noul sezon sâmbătă, 9 ianuarie. Toți concurenții au trecut deja prin probe care le-au adus numeroase provocări.

În echipa Faimoșilor se află și îndrăgitul cântăreț, Jador. Încă din primele probe, acesta promite că va sta mult în Republica Dominicană, însă problemele din țară ar putea să îi pună piedici.

Pe numele său real, Remus Ionuț Dumitrache, la Judecătoria sectorului 1 este deschis un proces unde ar trebui să se prezinte la începutul acestui an. Din cauza unui eveniment în trafic în urma căruia a rămas fără permis de conducere, Jador a reclamat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Brigada de Poliție Rutieră.

Începând cu data de 5 august 2020, faimosul de la Survivor a circulat doar cu o „dovadă', așteptând ca magistrații să anuleze procesul verbal întocmit de reprezentantul Poliției. Deși artistul a intentat proces imediat după eveniment, acesta se pare că are de așteptat rezultatul, deoarece nu a fost fixat nici măcar un prim termen al judecății.

Probabilitatea ca dosarul să fie discutat în prima jumătate a anului 2021 este mare, astfel că Jador, aflându-se în Republica Dominicană, ar putea fi reprezentat de un avocat. Cu toate acestea, judecătorii ar putea dori să-l audieze, în caz contrar procesul se va judeca în lipsa acestuia.

Din cauza faptului că a butonat telefonul în timp ce se afla la semafor, Jador ar putea deveni pieton când se va pleca din emisiunea Survivor România.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete