Dan Negru a fost operat de urgență! Prezentatorul TV a suferit un accident la mâna dreaptă

 

Dan Negru a trecut prin momente grele. Prezentatorul a avut parte de o întâmplare nefericită, chiar înainte de filmarea unei ediții pentru emisiunea „Guess My Age – Ghicește vârsta'. 

Dan Negru a fost operat de urgență

Cu o seară în urmă, el a suferit un accident la mâna dreaptă. Peste noapte a fost operat de urgență, la Spitalul Floreasca. Din acest motiv, Dan Negru va apărea în show cu mâna bandajată.

„În noaptea de dinaintea filmării am fost la Floreasca, unde am fost operat de urgență. Mă tăiasem pe un șantier, încercând să ajut niște muncitori să care o sticlă care s-a spart și a căzut pe mâna mea. A fost o tăietură urâtă, dar acum totul e Ok. Nu se mai vede nimic. Adică, acum nu mai am nimic dar atunci, la filmare, am avut mâna praf. Și niște dureri groaznice. În plus, n-am dormit deloc în noaptea de dinaintea filmării', a mărturisit Dan Negru.

În această seara, se va difuza prima ediții din cel mai nou show pe care îl va prezenta la Antena 1.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Imagini de colecție cu Dan Negru, în tinerețe! Cum arăta celebrul prezentator: „Am fost mereu împotriva curentului. Probabil, așa am supraviețuit'

Dan Negru revine pe micile ecrane cu un nou proiect inedit! Cum se va numi emisiunea sa: „E o inovație pe piața de televiziune din România'

Dan Negru, mărturie uluitoare de Ziua Regalității: „Mi-au spart parbrizul mașinii doar pentru că…'

Dan Negru dă cărțile pe față: „Se intră pe pile în televiziune'

Ea l-a sprijinit în cei peste 20 de carieră! Cine este soția lui Dan Negru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete