Dan Negru dă cărțile pe față: „Se intră pe pile în televiziune”

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuţi, dar şi cei mai longevivi prezentatori de televiziune de la noi. Moderatorul a vorbit cu sinceritate despre un subiect controversat în ceea ce priveşte cariera în lumea televiziuni. Dan Negru a spus lucrurilor pe nume şi a mărturisit cum se ajunge de fapt în televiziune.

Chiar dacă mulţi tineri care visează la o carieră în acest în domeniu au refuzat să vadă un adevăr crud, Dan Negru a afirmat în mod clar că în televiziune se intră prin cunoștințe. Prezentatorul a vorbit cu sinceritat despre ce anume presupune găsirea unui job în televiziune de către studenți sau absolvenți la Jurnalism.

Deşi nu de puţine ori, de-a lungul timpului, au circulat zvonuri în popor că în televiziuni se intră pe pile, Dan Negru a spus care este, de fapt, realitatea.

„Întrebarea pe care o aud adeseori e dacă se ajunge cu pile in televiziune. DA! O spun mereu! 87% din absolvenții de jurnalism profesează în alte domenii decât cele în care s-au pregătit…Am cunoscut studenții de la jurnalism din Iași, Cluj, Timișoara, București… Mâine ajung la Arad. Da, în breasla asta se ajunge și pe pile!', a scris Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

Despre cariera lui Dan Negru

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune de la noi, cu o carieră lungă. De-a lungul timpului, el a prezentat mai multe show-uri de talente, dar și diverse programe TV de entertainment.

Dan Negru și-a început cariera în anul 1991 la Radio Timișoara, după care a lucrat la TVR Timișoara în anul 1994. În prezent, este moderator TV la Antena 1, încă din anul 1999, unde a lucrat pe acest post timp de 16 ani consecutiv. De asemenea, Negru este celebru datorită revelioanelor televizate pe care le-a prezentat timp de foarte mulți ani, dar și a unor show-uri de mare audiență ca „Next Star', „Plasa de stele', „Te pui cu blondele?', „Demascarea', „Ciao Darwin', „Ziua Judecății' , „Academia Vedetelor', „Genialii', „Money Drop', etc.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Ea l-a sprijinit în cei peste 20 de carieră! Cine este soția lui Dan Negru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete