Dan Negru revine pe micile ecrane cu un nou proiect inedit! Cum se va numi emisiunea sa: „E o inovație pe piața de televiziune din România”

Dan Negru, emisiune noua 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Dan Negru se poate lăuda cu o vastă carieră în televiziune. De mai bine de 20 de ani intră în casele românilor cu emisiunile sale, iar acum are un nou proiect, la Antena 1.

Începând cu data de 30 noiembrie, Dan Negru va prezenta „Guess My Age – Ghicește vârsta', show-ul care premiază intuiția cu sume importante de bani, la Antena 1. În fiecare ediție, concurenții, oameni obișnuiți, vor trebui să ghicească vârsta a șapte persoane pe care nu le-au văzut niciodată, dar și a unor personalități îndrăgite de marele public, într-un show nou, spectaculos, emoționant și plin de surprize.

Dan Negru revine pe micile ecrane cu un nou proiect inedit

„Guess My Age – Ghicește vârsta' va debuta la Antena 1 cu o ediție specială, programată pe 30 noiembrie, în care concurenții vor fi vedete iubite de marele public. Jackpot-ul va porni, de această dată, de la 30.000 de euro, iar vedetele concurente vor încerca să câștige cât mai mulți bani pentru o cauză nobilă.

„'Guess My Age – Ghicește vârsta' e o inovație pe piața de televiziune din România, așa cum copiii de la Next Star' au deschis drumul kids show-urilor sau cum Academia vedetelor' a deschis, acum 20 de ani, drumul marilor show-uri internaționale de divertisment în România. Originalitatea m-a ajutat să supraviețuiesc, în acești ani. Guess My Age' inovează, nu imită!', a spus Dan Negru, prezentatorul show-ului.

Care sunt regulile noul show de televiziune

Din ianuarie 2018 însă, la „Guess My Age – Ghicește vârsta', concurenții vor fi oameni obișnuiți. Aceștia vor începe fiecare ediție cu un Jackpot de 100.000 de lei și, pe parcursul a șapte runde (șase etape și o finală), ei vor trebui să ghicească vârsta a șapte necunoscuți și a unor celebrități. Concurenții au la dispoziție șase indicii, câte unul pentru fiecare străin care va veni în fața lor.

Indiciile sunt: Hit, Star, Film, Știre, Sport (în cadrul cărora concurenții vor putea să ghicească vârsta străinului din fața lor cu ajutorul unor fragmente de cântec, a unor informații despre filme sau evenimente care s-au lansat ori s-au desfășurat în anul în care s-a născut acesta) și Zoom (în cadrul căruia străinul se va apropia de concurenți pentru o mai bună viziualizare). Suma de bani protejată până la finalul rundei a șasea va fi jucată la întâlnirea cu străinul din runda finală. Acesta este personajul care le poate aduce concurenților o sumă uriașă de bani sau îi poate face să piardă tot ce au câștigat.

De asemenea, înainte de runda finală, fiecare an diferență între vârsta reală a străinului și cea estimată de concurenți va zgudui puternic cei 100.000 de lei puși în joc. Pe măsură ce concurenții parcurg rundele concursului, o valoare din ce în ce mai mare a Jackpotului este supusă amenințării, crescând astfel nivelul de tensiune. Astfel, în runda finală concurenții joacă… ce mai ramâne din Jackpotul de 100.000 de lei.

Creat în anul 2016, „Guess My Age răstoarnă recorduri de audiență în Italia, Franța, Austria, Rusia, Slovacia, Ungaria, Cehia și Germania. În România, „Guess My Age – Ghicește vârsta' este produs și difuzat de Antena 1, în prime-time, iar gazda acestui show este Dan Negru.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Ea l-a sprijinit în cei peste 20 de carieră! Cine este soția lui Dan Negru

Dan Negru, mărturie uluitoare de Ziua Regalității: „Mi-au spart parbrizul mașinii doar pentru că…'

Dan Negru dă cărțile pe față: „Se intră pe pile în televiziune'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri