Dan Bittman a împlinit 58 de ani! Cum a sărbătorit artistul?

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a împlinit vârsta de 58 de ani! Cum și-a celebrat cântărețul aniversarea.

Dan Bittman a împlinit 58 de ani! Cum a sărbătorit artistul?

„Azi am făcut primul meu borș de pui, o friptură la cuptor cu „de toate”, asortată cu salată de varză murată.

Zilele trecute am făcut și prima ciorbiță de perișoare, dar sfătuit de Cătălin Scărlătescu”, spunea artistul, care alungă plictiseala autoizolării cu experimente culinare zilnice.

Invitați la aniversarea sa, prima pe care solistul o petrece exclusiv acasă, sunt cei trei fii ai săi, Alexandru, PatriCk și Mark Bittman.

Doi dintre fiii săi îi calcă pe urme. Alex se prezintă artistic Alex & Tugay sub propriul proiect de muzică trap, o nouă direcție muzicală în vogă în rândul tinerilor.

Pe de altă parte, mezinul său, Mark, îl face să tresară de bucurie când cântă la chitara electrică prin casă.

Fiul mijlociu al solistului, Patrick, este pasionat de fotbal, fiind legitimat în cadrul unui important club, relatează Libertatea.

Dan Bittman s-a mutat recent cu iubita sa

La începutul lunii martie, presa dezvăluia că artistul s-a mutat cu actuala lui parteneră de viață, solista Monica Odagiu (23 de ani).

În ultimele luni, artistul locuise cu chirie, în Pipera, aproape de vechea sa locuință, pentru a nu fi departe de fiii săi.

Fiii cântărețului au rămas în grija mamei lor, cunoscuta textieră muzicală Liliana Ștefan, alături de care Dan Bittman a format o familie timp de mai mult de 26 de ani, însă fără a-și fi oficializat relația.

Dan Bittman și Monica Odagiu s-au cunoscut în urmă cu cinci ani prin intermediul actorului Vasile Calofir, unul dintre cei mai buni prieteni ai cântărețului.

Un an mai târziu, solistul a înregistrat alături de Monica o melodie estivală, Stau cu picioarele în apă rece.

Dan Bittman a apărut și în videoclipul ce a însoțit piesa, în rol de curtezan al fostei concurente din competiția TV Vocea României (2012).

Ce spunea Dan Bittman despre Monica, în momentul în care a cunoscut-o? „În primul rând, fata potrivită [pentru piesa Stau cu picioarele în apă rece] trebuia să aibă o inteligență a scenei.

Nu aveam nevoie de piţi, cu buze și țâțe, ci de altceva. Ideea inițială a clipului trebuia să fie un soi de Madonna cu 100 de bărbați în spate fascinați de ea.

N-am putut … bugetul era micuț. Totul a fost făcut pe repede înainte ca să nu treacă vara. E greu să găsești alt tip de fată decât ce se dă acum la televizor”, spunea, în trecut, artistul, potrivit VIVA!.

Foto: Facebook

Citește și:

Ultimul Golden Buzz de la Românii au talent a fost oferit unei foste gimnaste antrenată de Nadia Comăneci

Artista a vrut să renunțe la cea de-a doua sarcină! Ce a convins-o să aducă pe lume cel de-al doilea fiu?

Lia Bugnar, primele declarații despre iubitul cu 23 de ani mai tânăr: „Uit mereu că suntem născuți la așa distanță”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete