Ultimul Golden Buzz de la Românii au talent a fost oferit unei foste gimnaste antrenată de Nadia Comăneci

Duo Maintenant - golden buzz Mihai Petre

Mihai Petre a dat ultimul Golden Buzz de la Românii au Talent unui număr de coregrafie perfect… Cel puțin așa s-a exprimat cel mai dificil jurat al emisiunii. Jumătatea feminină a cuplului dansator este e o fostă gimnastă, o fostă participantă la Olimpiadă, antrenată de nimeni alta decât… Nadia Comăneci la baza ei de antrenament din Oklahoma.

Duo Maintenant, echipa formată din Ludivine Furnon și Nicolas Besnard, a oferit unul dintre cele mai antrenante și sensibile momente din acest sezon și au impresionat prin tehnica lor impecabilă. Nu a fost nicio surpriză când Mihai Petre s-a ridicat în picioare și a spus: 'Sunteți cuplul perfect. A fost un moment de măiestrie cum nu ți-e dat să vezi'. Și ceilalți jurați au considerat că a fost un moment de #un10perfect, iar Florin Călinescu a completat: 'Aș vrea să iau caseta, să mă uit să văd dacă găsesc o imperfecțiune. Excepțional!'

Cei doi formează un cuplu și în viața reală și au împreună doi copii mici.

Peste 3.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:12, peste 3.9 milioane de români au fost cu ochii pe noua ediție a show-ului.

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 17.2 puncte de rating și 45.2% share, cifre de peste 4 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 3.9 puncte de rating și 10.3% share.

A fost o nouă șansă pentru cei mai talentați concurenți să arate că pasiunea și munca se împletesc în  momente de neuitat!

Foto: ProTV

Citește și:

Coronavirus: ce se întâmplă dacă România trece de 2.000 de cazuri. Cum arată scenariul 4

DOCUMENT: Descarcă declarația pe propria răspundere pentru starea de urgență, noua versiune

ATENȚIE! Informații de maximă importanță pentru diabetici, în special copii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete