Dacă ai vărsat cafeaua, se spune că vei primi bani! Cele mai tari superstiții despre băutura pe care o savurezi dimineața

Majoritatea oamenilor își încep ziua cu o cană de cafea fierbinte. Aceasta ne ajută ne trezim mai ușor și ne dă o stare de bine. Puțini știu însă că există o mulțime de superstiții legate de cafea, care s-au păstrat de-a lungul anilor, încă din cele mai vechi timpuri.

Se spune că atunci când cafeaua dă în foc, înseamnă că va ploua în curând. De asemenea, în tradiția mai multor popoare se crede că dacă verși cafeaua, înseamnă că vei primi bani în scurt timp.

Superstiții despre cafea

O altă superstiție spune că trebuie să îți bei cafeaua în fiecare zi, din aceeași ceașcă, altfel vei avea parte de necazuri, conform secretele.com. Dacă vrei ca totul să meargă bine, toarnă cafeaua în ceașcă doar cu mâna dreaptă, conform unei tradiții vechi din Occident.

Finlandezii cred că cine aduce o cafea fierbinte, este stăpânit de mânie. De asemenea, grecii spun că nimeni nu are voie să toasteze cu cafea, pentru că în acest fel va atrage ghinionul. Dacă ai scăpat cafeaua pe jos, se spune că în perioada următoare nu este indicat să începi să faci vreo investiție, pentru că e foarte posibil să fii înșelat.

Dacă adăugi zahăr în cafea și observi că au rămăs cristale nedizolvate, înseamnă că ai un admirator secret.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Ceaiul minune care normalizează tensiunea arterială! Consumă-l dimineața în loc de cafea și vei slăbi mai repede

Cum să cureți cănile pătate de cafea sau ceai negru? Cele mai bune metode naturale și ieftine

Cum te ajută cafeaua să slăbești? Uite care sunt beneficiile acesteia pentru organism

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse