Cutremur de 3,8 grade pe scara Richter. Uite în ce zonă a fost înregistrat seismul

Cutremur de 3,8 grade pe scara Richter

Un nou cutremur s-a produs în România, în noaptea de joi spre vineri. Acesta a avut o magnitudine de 3,8 grade pe scara Richter și a fost unul dintre cele mai puternice seiseme înregistrate în luna februarie.

Cutremur de 3,8 grade pe scara Richter

De la începutul anului și până acum, în România s-au înregistrat mai multe cutremure, cu magnitudini peste 2 grade pe scara Richter. Potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP), un nou seism s-a produs aseară, în zona Vrancea, la o adâncime de 143.1 kilometri, conform mediafax.ro. Cutremurul de 3,8 grade pe scara Richter s-a produs în apropierea orașelor  Nehoiu, Covasna, Întorsura Buzăului, Târgu Secuiesc şi Slănic-Moldova.

În luna februarie, România s-a cutremurat de mai multe ori, dar cel mai puternic seism a fost înregistrat pe data de 4 februarie, în județul Buzău, acesta având o magnitudine de 3,9 grade pe scara Richter. Seismul înregistrat aseară s-a produs la scurt timp după ce autoritățile bulgare au anunțat că un cutremur de 4,8 grade pe scara Richter a fost înregistrat în sudul țării, la o adâncime de 10 kilometri, acesta fiind resimțit la Sofia, Ruse,  în câteva localităţi din nordul Greciei, dar și în România.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Anunţ important făcut de Gabriela Firea! Dispar cabinele în care se vând tichete RATB. De unde vom putea cumpăra bilete?

Anunțul care îi vizează pe angajații de la stat. Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță?

Senatul a stabilit ca românii să aibă o nouă zi liberă. Ce sărbătoare va fi inclusă pe lista liberelor legale în 2018?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri