Cursuri noi la Universul DallesGO

Cursuri noi la Universul DallesGO

Coafura, hair-styling
Inscrieri pana pe 15 aprilie la cursurile de:
Advertising // Jurnalism // PR // Hairstyling // Stilism & Tendinte in Moda // Make-up Fotografie // Design Interior // Home Improvement & DIY

GO Professional este conceptul sub umbrela caruia se lanseaza cursurile de Jurnalism, Advertising si Hairstyling. Cea de-a patra editie a cursurilor Universul DallesGO aduce nume noi in cadrul proiectului. Ovidiu Buta, Cristina Stanciulescu, Cornel Lazia, Sorin Psatta, Dorin-Stefan Adam si Rodica Sandu fac parte din profesionistii care ii vor indruma si inspira pe cursanti.

Cursuri

JURNALISM

Intr-o lume a informatiei si a breaking news-ului, cursul parcurge drumul de la o idee pana la un articol cu sanse de a fi publicat. Participantii invata tehnici de redactare si de documentare in realizarea de portrete, reportaje si interviuri sub indrumarea Cristinei Stanciulescu, ce ocupa pozitia de publisher in cadrul grupului Ringier pentru revistele VIVA!, Avantaje, Unica, Psychologies, Baby si Joy.

ADVERTISING

Alaturi de Sorin Psatta, unul dintre veteranii publicitatii romanesti, cu aproape 18 ani vechime in bransa, cursantii descopera cum se construieste, cum se masoara si cum se intretine un brand. Cursurile sunt destinate celor interesati sa inteleaga mecanismele unei agentii de publicitate si factorii care conditioneaza succesul unei campanii integrate de comunicarea. Sorin Psatta si-a inceput activitatea in 1994 ca Research Manager la Graffiti, iar din 2008 functioneaza ca Integrated Communication Director pe intregul grup BBDO Romania. De-a lungul anilor, a lucrat pentru zeci de clienti locali ori internationali, obtinand numeroase premii Effie si Ad’Or.

RELATII PUBLICE

Raluca Antonescu are experienta in domeniul relatiilor publice de peste zece ani. Dupa ce a lucrat cu succes intr-o firma de PR pentru companii de FMCG si cu profil financiar, a decis sa porneasca pe cont propriu si a fondat propria agentie de relatii publice, ce livreaza servicii de consultanta clientilor din domeniile design, arhitectura si constructii. Cursul Ralucai te introduce in secretele relatiilor publice, corporate affairs, lobby, B2B, fund-raising, sponsorship audit etc.

DESIGN INTERIOR

Arh. Dorin-Stefan Adam este lector doctor arhitect si preda la atelierul de proiectare, in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”. Activeaza in domeniul arhitecturii inca de la finalizarea studiilor, deschizandu-si propriul birou de arhitectura. Cursul sau ofera ocazia de a invata si a pune in practica regulile de ambientare a interioarelor si de selectare a finisajelor. Pe langa workshop-urile “how to”, cursantii vor descoperi stilurile de design si arhitectura consacrate si vor realiza planuri de amenajare interioara.

STILISM & TENDINTE IN MODA

Cursurile vor purta, incepand cu editia de primavara, amprenta lui Ovidiu Buta, stilist si jurnalist de moda care nu mai are nevoie de prezentari. Cursul se adreseaza celor care folosesc moda ca limbaj de exprimare, in construirea stilului personal. In cadrul cursului descoperi modul in care se traduc tendintele in garderoba personala si cum iti poti adapta tinuta in contextul codurilor sociale.

STILISM & TENDINTE IN MODA – modulul avansati

Printr-un program dinamic si interactiv, cursantii au oportunitatea sa acumuleze noi experiente in domeniul stilismului care le vor accelera formarea profesionala. Acestia vor face cunostinta cu echipe profesionale din industrie si vor efectua vizite de lucru in ateliere de design si in fabrici ale unora dintre cei mai importanti producatori de textile si marochinarie.

MAKE-UP

Alina Brailescu, make-up artist-ul preferat al designerilor romani, dezvaluie, timp de trei luni, trucurile unui machiaj sofisticat si tendintele in frumusete si ingrijire personala. Cursul permite cursantilor sa descopere modul in care trasaturile pot fi puse in valoare prin culoare si prin arta machiajului.

MAKE-UP – modulul avansati

Cursul ofera oportunitatea specializarii profesionale, acordand la finalul celor 12 sedinte saptamanale diplome acreditate. Cursul pregateste persoanele care isi doresc o cariera de make-up artist prin familiarizarea cu tehnici avansate de machiaj profesional folosite in cadrul prezentarilor de moda, sedintelor foto, in televiziune, in teatru si in cinematografie.
Partener: Melkior

HAIRSTYLING

Cursul constituie primul modul de specializare, fiind destinat atat celor care vor sa-si construiasca o cariera in domeniu, cat si celor care vor sa descopere formule de tratament si de styling a parului. Cursantii primesc consultatii personalizate si descopera ultimele tendinte in haircut, styling si colorare in acord cu trasaturile lor, sub indrumarea specialistului Rodica Sandu, unul dintre cei mai experimentati traineri din echipa Matrix by L’Oreal.
Partener: Matrix

FOTOGRAFIE

Numele lui Cornel Lazia este un nume mereu in atentia celor captivati de fotografia de moda. In portofoliul sau se numara atat pictoriale publicate in cele mai importante reviste glossy, cat si expozitii de autor in cadrul galeriilor de arta contemporana. Alaturi de Cornel, cursantii vor parcurge 12 saptamani de workshopuri de tehnica si arta fotografica. Fotografii amatori vor putea sa-si imbunatateasca stilul si calitatea imaginilor exersand intr-un studio foto profesionist.

HOME IMPROVEMENT & DIY (Do It Yourself)

Destinat celor care isi doresc sa afle, pas cu pas, cum se concepe si se pune in practica o amenajare de interior reusita si personalizata. La finalul celor 12 saptamani, cursantii vor reusi sa schiteze un plan coerent de imbunatatire a propriei locuinte, sub indrumarea Andreei Muresan, ale carei preocupari se leaga de domeniul amenajarilor interioare de aproape 17 ani.

Programul cursurilor Universul DallesGo permite accesul studentilor, dar si al profesionistilor, toate incepand la ora 18:30. Fiecare curs include 12 intalniri saptamanale.

Inscrierile se fac pana pe data de 15 aprilie, in cladirea Universul din strada Ion Brezoianu, nr. 23-25, etajul 5, de luni pana vineri, in intervalul 12:00-19:00.

Pretul cursurilor variaza de la 1.200 lei, pana la 2.000 lei (in cazul modulelor de avansati).

Cursantii care la inscriere achita integral plata cursului beneficiaza de o reducere de 10%.

In cazul inscrierii la doua dintre cursurile Universul DallesGO, este oferita o reducere de 20%.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri