CUMPLIT: Ce-și introduc thailandezele în vagin ca să ofere plăcere bărbaților?

poți lua coronavirus prin sex

Citești și te crucești. Pentru a le oferi plăcere bărbaților lor, thailandezele sunt dispuse să-și introducă în vagin tot soiul de substanțe sau de produse.

De ce? Pentru că „dry sex' este noua modă în materia de relații intime.

Secretele asiaticelor pentru o piele catifelatăCe-și introduc thailandezele în vagin ca să ofere plăcere bărbaților?

Praf de cretă, nisip, frunze, diverse ierburi, hârtie sau burete. Uneori, femeile apelează la dușuri interne cu lichide pe bază de sodă caustică, detergent, antiseptice, alcool sau clor. Toate acestea sunt „ingredientele' pe care le folosesc femeile din Thailanda pentru a reuși să le ofere partenerilor partida perfectă de sex. Un vagin uscat, nelubrifiat, în timpul contactului sexual se inflamează, creând impresia unui penis mai mare. Motiv de mare mândrie pentru partenerul sexual.

Pe de altă parte, în credințele thailandeze, un vagin uscat este dovada clară că femeia nu are o viață sexuală intensă.

Iată așadar cum femeile acestea sunt dispuse să-ți sacrifice propria plăcere de dragul bărbatului de lângă. Mai mult decât atât, thailandezele se expun unui real pericol pentru sănătate din această nebunie de a practica „dry sex'.

Dry sex, o adevărată nebunie…

Până nu demult acest „dry sex' însemna cu totul și cu totul altceva decât înseamnă astăzi. Inițial, astfel numit era sexul fără penetrare. Astăzi, „dry sex' a fost interpretat mot a mot sex „pe uscat'.

„Un vagin umed transmite faptul că femeia obișnuiește să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați. Vaginul uscat, pentru mine cel puțin, creează impresia că femeia este cuminte, pură', explică Lukkana Punvichai, o jurnalistă de origine thailandeză.

Semne că în casa ta se află energii negative

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse