Cum va fi vremea în weekend-ul 1-3 februarie

vremea in weekendul 1-3 februarie

Vremea se schimbă radical. După episoade de răcire, vremea în weekendul 1-3 februarie se mai ameliorează.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că vremea se încălzeşte treptat până la finalul săptămânii. Vom avea parte de temperaturi de până la 10 grade, în Muntenia şi zona de sud a ţării.

În Transilvania, între 28 ianuarie – 1 februarie și 6 – 10 februarie, maximele diurne se vor situa între 2 și 6 grade. În intervalul  2-5 februarie, mediile maximelor termice se vor încadra între 8 și 12 grade.

În Banat, în intervalul 2-5 februarie vremea se va încălzi semnificativ și se estimează temperaturi medii diurne cuprinse între 9 și 12 grade.

În Crişana, în intervalele 28 ianuarie – 1 februarie și  6-10 februarie se vor înregistra medii regionale ale maximelor termice de 10-14 grade.

În Maramureş, în perioada 2-5 februarie va avea loc un proces de încălzire. Temperaturile maxime vor fi de 8-11 grade și cele minime de 1-3 grade,

În Moldova, temperaturile nu vor depăși 4-5 grade în timpul zilei.

În Dobrogea, vremea va fi deosebit de caldă în perioada 28 ianuarie – 04 februarie. Media generală a valorilor maxime va fi cuprinsă între 9 și 12 grade.

În Muntenia, media valorilor maxime va fi de 5-8 grade, iar în intervalul 3-4 februarie, temperaturile pot indica până la 10 grade.

În Oltenia, în intervalul 1-3 februarie, media temperaturilor maxime va fi de 8-10 grade.

În zonele montane, media temperaturilor maxime va fi de 2-4 grade.

 

Iulia Sandu

Foto; Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri