Cum și-a făcut apariția Leo Iorga pe scenă. Spectatorii au izbucnit în lacrimi când artistul a început să cânte refrenul melodiei “După ani și ani”

Leo IorgaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Apariția lui Leo Iorga pe scena de la Arenele Romane a avut un impact emoțional foarte puternic. Artistul a ieșit din spital special pentru a urca pe scenă alături de colegii de la Compact b și a fost adus de soție și de băieții lui.

Leo Iorga a urcat pe scenă în scaun rulant

Spectacolul, intitulat “După 15 ani, Teo Peter reunește Compact b și prietenii”, a comemorat 15 ani de la dispăriția fulgerătoare a fostului component al trupei, Teo Peter. Vizibil slăbit, în scaun cu rotile, apariția lui Leo Iorga a adus instantaneu lacrimi în ochii celor prezenți, mai ales în momentul în care a început să interpreteze refrenul După ani și ani mă voi întoarce/După ani și ani sigur voi veni/ După ani și ani vom fi împreună din nou/ Primul nostru gând ne va regăsi plângând'.

Reacția publicului l-a determinat pe Leo Iorga să se scuze: “N-am vrut ca lumea să mă compătimească, dar n-am putut să-mi refuz colegii […] Poate n-aș fi apărut pe scenă, dacă atâți oameni nu ar fi decis să respecte însemnătatea momentului, aducerea aminte de Teo'.

Alături de Compact b, pe scenă au mai urcat formațiile Holograf, pro Consul, Bere Gratis, Bosquito, Iris și interpreții Mircea Baniciu, Emeric Imre și Aurel Tămaș.

Leo Iorga suferă de cancer cu metastaze

Potrivit realitatea.net, Leo Iorga se luptă cu cancerul din anul 2011, când a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Atunci, a fost supus unei operaţii de extirpare a unei tumori canceroase la plămâni. Boala artistului a recidivat de-a lungul anilor în zone diferite ale corpului.

În 2014, Leo Iorga a suferit şi o operaţie pe creier pentru extirparea unei tumori de trei centimetri. În urma operaţiei, care a durat trei ore, tumoarea canceroasă a fost eliminată complet.

În 2015, artistul a trecut printr-o altă intervenţie chirurgicală prin care i-a fost extirpată glanda suprarenală stângă, care nu mai funcţiona în parametri normali de câţiva ani.

Anul acesta, tumora a recidivat la plămâni și s-a extins la picior. În luna august, a suferit o altă operație, de această dată la picior.

Citeste si

Leo Iorga, despre lupta cu cancerul: „Am vrut să abandonez'

Amănunte incredibile despre relația cântărețului Leo Iorga cu fosta sa iubită Florența! De ce s-au despărțit cei doi?

Surse foto: Libertatea, Facebook Trupa Compact b

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete