Ilinca Vandici, despre postura femeii înșelate și depresia postnatală, pe Youtube: „Sunt lucruri care mi s-au întâmplat”

Ilinca Vandici își canalizează energia către mediul online. Prezentatoarea TV urmează să-și lanseze propriul canal pe YouTube, unde le va împărtăși fanilor experințe din viața ei, experiențe despre care nu a avut curajul să vorbească până acum.

„Sunt în derulare cu un proiect de suflet, un proiect personal, care are legătură cu toate lucrurile prin care am trecut și care m-au transformat.

Sunt chestiuni extrem de intime, pe care, în sfârșit, am curajul să le dezvălui tuturor celor care mă urmăresc.

O să-mi lansez un canal de YouTube. Nu aș putea să îl numesc vlog, pentru că nu țin neapărat să fie o chestiune de rutină”, a spus vedeta Kanal D, pentru Libertatea.

Ilinca Vandici, despre postura femeii înșelate și depresia postnatală, pe Youtube: „Sunt lucruri care mi s-au întâmplat”

Despre ce va vorbi, mai exact, Ilinca? „Despre întâmplări și situații în care am fost pusă și prin care am trecut, despre care nu am discutat niciodată la televizor sau în presă, situații grele, dureroase.

Postura femeii înșelate, depresia postnatală. Nu pot să dezvălui chiar tot ce se va întâmpla acolo, sunt subiecte grele, din punctul meu de vedere.

E vorba despre experiențele pe care le-am trăit de-a lungul timpului și despre care nu am vorbit, fie că ne referim la viața amoroasă, fie că ne referim la viața profesională.

Sunt lucruri care mi s-au întâmplat, pe care nu le-am spus și care cred că este cazul să iasă la iveală.

Nu dau nume, nu e ca un fel de jurnal contra cuiva, este pur și simplu o mărturisire cât se poate de sinceră din partea mea pentru cei care mă privesc.”

De ce? Pentru că sper să pot să ajut prin experiența mea și prin sfaturile pe care le-aș putea oferi pe cineva care nu știe să gestioneze o astfel de situație”, i-a explicat Ilinca Vandici aceleiași surse menționate anterior.

Ce părere are soțul vedetei despre acest noi proiect?

„Lui i se pare superinteresant, însă m-a atenționat «Ai grijă ce faci. E posibil ca lumea să nu înțeleagă exact. Să te blameze sau să încerce să scoată tot felul de știri bombastice din ce spui.

Ai mare atenție, e vorba despre sufletul tău». Și am zis OK, îmi asum, deși voi fi vulnerabilă făcând aceste lucruri și deschizându-mă atât de mult.”

Foto: Instagram

Citește și:

Nicoleta Luciu, schimbare de look inedită. Nicio vedetă nu a mai apelat până acum la acest tip de transformare

Meghan Markle, apariție de excepție la nunta unei prietene! Rochia Valentino costă nu mai puțin de 8900 de lire!

Cum se descurcă Anca Serea și Adi Sînă cu șase copii și când ar vrea cuplul să-și boteze fiica născută luna trecută?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete