Actrița Mandy Moore a născut! „A venit pe lume fix la data programată”

Mandy Moore

Actrița Mandy Moore (36 de ani) și soțul ei, muzicianul Taylor Goldsmith (35 de ani), au devenit părinți. Marți, 23 februarie 2021, în mediul online, Mandy a publicat prima imagine cu bebelușul.

Actrița Mandy Moore a născut! „A venit pe lume fix la data programată”

„Gus este aici 💙💙💙💙. Dulcele nostru băiețel, August Harrison Goldsmith. A fost punctual și a venit pe lume fix la data programată, o încântare pentru părinții lui. Eram pregătiți să ne îndrăgostim în toate noile feluri posibile, însă depășește orice ne-am fi putut imagina. M + T”, a scris actrița pe Instagram.

Cuplul s-a căsătorit în anul 2018, după doi ani de relație și unul de la logodnă. Pe parcursul sarcinii, Mandy a fost foarte deschisă în privința provocările întâmpinate. În mediul online, actrița a dezvăluit că al treilea trimestru de sarcină a fost mult mai dificil decât anticipase.

„Întrebare pentru acelea dintre voi care ați ajuns în al treilea trimestru de sarcină: «Vă este și vouă dintr-odată greață, sunteți epuizate și emotive? Ce se întâmplă?? Mă simt de parcă totul s-a schimbat brusc»”, a scris actrița atunci.

La scurt timp de la confirmarea sarcinii, Mandy a vorbit deschis despre dificultăților întâmpinate. Într-un interviu oferit de curând, deși admitea că se simte „foarte norocoasă”, actrița a mărturisit că s-a simțit „super rău” la începutul sarcinii.

„Dar eram acasă. Deci nu am fost nevoită să renunț la muncă din cauza asta. Nu știu cum lucrează femeile în primele luni de sarcină. Nu puteam să mănânc. Am pierdut și foarte mult în greutate.

Pur și simplu stăteam toată ziua în pat”, a completat. „Din fericire, știu că nu li se întâmplă asta tuturor, adică pentru unele dintre femei simptomele acestea persistă întreaga sarcină.

Deci sunt norocoasă că acele stări au trecut. Acum mă simt mult mai bine.” Actrița tocmai a încheiat filmările noului sezon al serialului This Is Us. „Sunt sigură că o veți vedea pe Rebecca [personajul ei] purtând tot felul de genți supradimensionate, cărând coșuri cu rufe sau cine știe ce altceva în următoarele câteva luni”, a mai spus.

„Am înțeles că există și metode digitale prin care, dacă va fi nevoie, mi se va ascunde sarcina. Dar, în mare, vor fi mai multe scene în care nu-mi va apărea întreg corpul.”

Foto: Instagram

Citește și:

Ce relația au acum Dan Bittman și mama copiilor lui? Solistul și Liliana Ștefan au împreună 3 fii

Alex Velea dă totul din casă: „De când m-am combinat cu Antonia, parcă am fost pedepsit

Fiul lui Cătălin Crișan, Raris, îi calcă celebrului artist pe urme! Vrea să devină compozitor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete