Cum sărbătorește Simona Gherghe Paștele anul acesta? „Vor fi niște sărbători atipice”

Recent, într-un interviu oferit publicației online Click!, prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe (42 de ani) a vorbit despre viața cu doi copii mici în izolare, dar și despre planurile familiei sale pentru sărbătorile de Paște.

Cum sărbătorește Simona Gherghe Paștele anul acesta? „Vor fi niște sărbători atipice”

„Anul trecut, pe vremea asta, eram însărcinată cu Vlad și mi-am promis, atunci, că la următoarele sărbători, vom merge împreună cu bunicii și copiii la o pensiune.

Am găsit un loc frumos la Bran, am plătit și avansul, doar că … vom sta acasă. Nu am cerut banii înapoi, le-am spus celor de acolo că nu renunțăm la minivacanța noastră, doar o amânăm câteva luni.

Vor fi niște sărbători atipice. N-o să mergem la biserică să luăm lumină, vom privi slujba de Înviere la televizor și vom aprinde candele în casă, cu gândul la cei din familie pe care nu-i putem vedea…

Ne e dor de tataie (tatăl meu), de bunica mea și de părinții soțului meu și abia aștept să putem să-i vizităm din nou”, a mărturisit Simona Gherghe, pentru Click!.

Care dintre copiii ei o solicită mai tare?

„Între Ana și Vlad sunt doi ani. Pe 9 mai, mezinul nostru va face un an, iar două săptămâni mai târziu, o vom serba pe Ana, care va împlini trei ani.

La cum sunt lucrurile, va trebui să învăț să fac și tort, căci sigur aniversările lor ne vor prinde tot în carantină.

Fiecare are, la vârsta asta, nevoile lui. Vlad tocmai face primii lui pași și trebuie să fie mereu supravegheat, căci e foarte energic, Ana are și ea nevoie de toată atenția, pentru că, uneori, e geloasă pe cel mic.

Până acum câteva zile, a avut grădiniță online, așa că am stat cu ea la toate activitățile de acolo. Sunt tare fericită să-i văd cum se mai joacă unul cu altul.

Dar sunt și arbitru între ei, căci se mai bat pe jucării. Așa că aș zice că amândoi ne umplu timpul! Vlad, chiar și noaptea, căci încă mai se mai trezește să pape lăptic și, oricum, e foarte matinal”, a mai mărturisit jurnalista, pentru Click!.

În luna mai a anului 2017, Simona Gherghe s-a căsătorit cu partenerul ei de viață, Răzvan Săndulescu.

În aceeași lună, pe lume a venit și primul copil al cuplului, o fiică, Ana Georgiana. Pe data de 29 noiembrie 2018, Simona a confirmat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, iar, pe 9 mai 2019, prezentatoarea a dat naștere unui fiu, Vlad Ioan.

Foto: Instagram

Citește și:

Lidia Buble, despre viața în izolare cu Răzvan Simion: „Poate, cine știe, când ieșim din izolare, ieșim 3!”

Andreea Bălan, declarații despre un alt partener de viață: „Nu îmi doresc să îmbătrânesc singură”

Dieta cu ajutorul căreia Lavinia Pîrva vrea să dea jos 4 kg într-o lună. Ce va mânca solista zilnic?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete