Lidia Buble, despre viața în izolare cu Răzvan Simion: „Poate, cine știe, când ieșim din izolare, ieșim 3!”

Lidia Buble (26 de ani) a devenit una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră, asta atât datorită calităților vocale, cât și personalității sale pozitive și efervescente.

De mai mulți ani, solista formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion (39 de ani), co-moderator al show-ului matinal Neața cu Răzvan și Dani.

Cum face artista față timpului petrecut în izolare?

„Exceptând pauza de evenimente, eu sunt de părere că nu m-a afectat, ci mi-a oferit și oferă timp pentru mine și pentru relația pe care o am.

Această perioadă este una prielnică, pentru că mă pot relaxa, citi, face lecțiile de canto și avea idei de noi piese fără a fi presată de timp.

Mai mult decât atât, îmi aloc timp pentru sport, aproape zilnic, și gătesc tot felul de bunătăți.

Recent, am preparat prăjitura Raffaello, învățată de la mama mea, dulcele meu preferat pe care mi-l făcea, când mergeam acasă”, a mărturisit Lidia Buble, pentru Click!.

Lidia Buble, despre viața în izolare cu Răzvan Simion: „Poate, cine știe, când ieșim din izolare, ieșim 3!”

Privind partea plină a paharului în timpul acestei pandemii de coronavirus, Lidia și Răzvan recuperează în aceste momente tot timpul pe care și-ar fi dorit să-l petreacă împreună, dar nu au avut ocazia până acum.

„Noi avem activități diverse, de la gătit împreună, vizionat serialele preferate, până la relaxat pe terasa casei noastre.

Și, nu în ultimul rând, ne petrecem mai mult timp acum alintându-ne și răsfățându-ne. Poate, cine știe, când ieșim din izolare, ieșim 3!  

Spre uimirea unora (sau nu ), ne înțelegem mai bine decât oricând, și, da, izolarea ne-a apropiat și mai mult.

Așa că, de unde atâta ceartă, când noi fructificăm timpul în iubire din belșug?!”, a mai declarat artista, pentru Click!.

Foto: Instagram

Citește și:

Tatăl Deliei nu își poate continua tratamentul medical din cauza pandemiei de coronavirus: „Are dureri”

Corina Caragea, despre decizia de a deveni mamă: „Rolul unui părinte este să îl ghideze pe copil prin viață”

Gina Pistol, despre dificultățile întâmpinate în timpul filmărilor pentru Asia Express: „Localnicii nu știau să vorbească deloc engleză”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete