Dieta cu ajutorul căreia Lavinia Pîrva vrea să dea jos 4 kg într-o lună. Ce va mânca solista zilnic?

Cu doar două zile în urmă, artista Lavinia Pîrva (35 de ani) mărturisea că a început o serie de antrenamente fizice și că, până în data de 13 mai, ziua în care fiul ei și al muzicianului, actorului și omului de televiziune Ștefan Bănică Jr. va împlini un an, speră să dea jos cele 4 kg acumulate în ultima perioadă.

„Dragii mei, eu m-am apucat de sport. Voi încerca să mănânc mai puțin și mai sănătos. Mi-am propus ca, până pe data de 13 mai, ziua în care băiețelul meu va împlini un anișor, să dau jos cele 4 kg acumulate în această perioadă.

Cine intră în joc??? Vă țin la curent cu programul meu!”, scria atunci solista. Azi, Lavinia le-a detaliat urmăritorilor ei regimul său zilnic.

Dieta cu ajutorul căreia Lavinia Pîrva vrea să dea jos 4 kg într-o lună. Ce va mânca solista zilnic?

„Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară. Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar).

Mișcare: Minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu.

Așa arată programul meu pentru o săptămână. #Dietă #PlandeDietă”, a scris Lavinia Pîrva, în descrierea unei postări de pe contul personal de Instagram.

Lavinia Pîrva, despre izolare: „Eu nu am timp să mă plictisesc”

„Cum vă mai petreceți timpul acasă? Eu nu am timp să mă plictisesc datorită micuțului meu care este la vârsta la care vrea să cunoască orice colțișor, obiect, mișcare, etc.

Dar nici măcar asta nu mă împiedică să nu mănânc când apuc tot felul de lucruri pentru care voi munci ceva pentru a da jos kg acumulate.

Îmi propun zilnic să nu mai mănânc și să mă apuc de sport, însă am o perioadă în care efectiv nu reușesc. Sper să mă mobilizez cât mai repede”, mai scria Lavinia, înainte de a se motiva să înceapă dieta.

Foto: Instagram

Citește și:

Adda și soțul ei au aniversat 5 ani de la logodnă! Cum a fost artista cerută: „AU TRECUT DOUĂ TRACTOARE pe lângă noi!”

Tatăl Deliei nu își poate continua tratamentul medical din cauza pandemiei de coronavirus: „Are dureri”

Corina Caragea, despre decizia de a deveni mamă: „Rolul unui părinte este să îl ghideze pe copil prin viață”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete