Celebrități aniversate azi, 18 aprilie

Pe lista celebrităților aniversate azi, 18 aprilie, se află actorul David Tennant (49 de ani), actrița America Ferrera (36 de ani) și modelul Rosie Huntington-Whiteley (33 de ani).

Celebrități aniversate azi, 18 aprilie

David Tennant este un actor scoțian, născut în Bathgate și cunoscut pentru rolurile interpretate în producțiile Dr. Who, Broadchurch și Jessica Jones.

America Ferrera este o producătoare și actriță de film și voce care și-a făcut debutul în film în anul 2002, în comedia dramatică Real Women Have Curves, fiind apreciată pentru interpretarea sa.

De-a lungul carierei, Ferrera a primit numeroase premii, printre care un premiu Emmy, un Glob de Aur și un premiu SAG (Screen Actors Guild).

Are parte de un succes modest pentru rolurile sale din filmele Gotta Kick It Up! (2002) și The Sisterhood of the Traveling Pants (2005), înainte de a se aventura în universul serialelor TV ca Betty Cea Urâtă în serialul ABC Ugly Betty (2006 – 2010), personaj pentru interpretarea căruia este apreciată critic.

Rosie Huntington-Whiteley este un fotomodel britanic, actriță, designer și femeie de afaceri. Rosie a câștigat recunoaștere în plan internațional ca model al companiei Victorias Secret, fiind unul dintre „îngerii” brandului.

Treptat, Rosie își orientează cariera către cinematografie, fiind distribuită în filmele Transformers: Fața ascunsă a Lunii (2011) și Mad Max: Drumul furiei (2015).

Rosie Huntington-Whiteley formează, de ceva timp, un cuplu cu actorul Jason Statham (52 de ani). Perechea are împreună un fiu, Jack Oscar, în vârstă de 2 ani.

Deși s-au logodit în urmă cu mai bine de trei ani, la sfârșitul anului 2018, modelul nu părea grăbită să se căsătorească prea curând.

Restul celebrităților aniversate azi le găsiți în videoclipul de mai sus!

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete