Cum să trișezi la celebrul joc Candy Crush Saga

Cum să trișezi la celebrul joc Candy Crush Saga

Cine cu a jucat măcar o dată în viață „Candy Crush Saga' sau măcar o variată a acestui joc? Ei bine, poate că pentru mulți aceasta este o întrebare retorică. Acest joc celebru a făcut furori încă de la lansarea sa, și milioane de oameni din întreaga lume au rămas fani fideli și în ziua de astăzi.

Candy Crush Saga, alături de Candy Crush Soda și Jelly au devenit, în doar câteva luni de la apariție, foarte populare. Din acest motiv, au început să circule pe internet tot felul de sfaturi și trucuri secrete care să-i ajute pe jucători să trișeze, să aibă mai multe vieți sau să treacă de anumite niveluri mai dificile. Așadar, iată câteva trucuri utile, conform iqool.ro, care te vor ajuta să trișezi la Candy Crush.

Nu mai pierde vieți. Folosește Reshuffle!

Dacă ai ajuns la un nivel greu și nu reușești să treci de el, trebuie să știi că există o modalitate să îți reîncarci viețile. Dacă nu mai răbdare să primești vieți de la prieteni, atunci deschide mobilul cu Candy Crush și apasă butonul de exit fără a face vreo mutare. Atunci când vei reveni la joc, bomboanele vor fi aranjate în altă poziție și posibil, vei descoperi că în altă formă poți finaliza nivelul. De fiecare dată când vei face asta nu îți vei pierde vieți. Este important de menționat și faptul că această funcție merge doar pe mobil și când nu ai parte de time challenge.

Cum să ai vieți infinite? Deci timp nelimitat pentru a juca

Cu siguranță că fiecare fan înfocat de Candy Crush ar fi încântat de o asemenea facilitate. Tot ce trebuie să faci este să deschizi mai multe tab-uri în propriul browser și vei descoperi că la fiecare ai câte 5 vieți. Atunci când ai terminat un nivel greu, trebuie să dai refresh la fiecare pagină, nu trebuie să le închizi.

O altă modalitate de a avea mai multe vieți este să îți dai ceasul telefonului înapoi, de fiecare dată când ai nevoie de vieți în plus. Această strategie este cunoscută de mulți jucători. De asemenea, o altă metodă este să joci pe mai multe device-uri diferite, telefon, tabletă, laptop, pentru că pe fiecare vei avea de fiecare dată 5 vieți, chiar dacă pe telefon, de exemplu, nu mai ai niciuna.

Cum să faci un scor imens fără să pierzi timpul

Dacă vrei să reușești să treci peste un time challenge, trebuie să aduni +5 bomboane, iar când vezi semnul de +5 fă totul pentru a-l revedea pe laptop, tabletă sau mobil. Apoi, ți se adaugă câteva secunde, care sunt destul de prețioase când vine vorba de Candy Crush.

Cum să te joci strategic

Majoritatea oamenilor consideră că acest joc este destul de simplu și nu trebuie să fii foarte inteligent pentru a trece de nivele mai grele. Realitatea este însă cu totul alta, pentru că există anumite nivele pe care nu le poate trece oricine, iar din acest motiv, mulți abandonează jocul. Este important să știi să joci strategic. Ai grijă să-ți păstrezi bomboanele dungate și folosește-le doar când ai neapărat nevoie de ele.

Termină jocul cu mutări extra

Probabil cei care joacă de multă vreme știu deja faptul că mutările extra nefolosite se vor transforma în puncte. Totul se întâmplă când apra peștișorii curcubeu care îți vor mânca din bombonele.

Primește cadouri de la prieteni

Acceptă tot ce îți oferă prietenii tăi virtuali din joc, de la vieți până la mutări extra doar când ai nevoie. Ai observat deja probabil că atunci când ai deja 5 vieți, și acceptat altele de la prieteni, acestea sunt pur și simplu pierdute. Ai grijă să apeși butonul de exit când nu-ți dorești cadoul de la prieteni. Fiecare cadou te poate ajuta să ajungi la un nivel mai avansat.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum să readuci la viață orice plantă uscată? Doar 3 ingrediente simple fac minuni

3 activități practice relaxante și sănătoase. Curățenia și grădinăritul pot face adevărate minuni

Cum trebuie să îți alegi un espressor pentru acasă sau la birou

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber