Cum să cureți rosturile prin 2 metode simple

Curățarea lor presupune, de regulă, multă migală, motiv suficient de puternic pentru ca multe dintre noi să omită rosturile atunci când fac curățenie. În plus, oricât de bine le-am șterge, tot nu se curăță perfect.

cum sa cureti rosturile

În cele ce urmează îți vom arăta cum să cureți rosturile prin 2 metode sigure. Nu-ți spunem că metodele propuse de noi nu sunt migăloase, ci doar că sunt foarte eficiente, curățând rosturile chiar și de stropii de chit și conferindu-le strălucire.

Iată, așadar, cum să cureți rosturile prin 2 metode eficiente, cu ajutorul a 3 ingrediente.

Cum să cureți rosturile cu detergent pe bază de oxigen activ

Îl găsești în orice hipermarket și este unul dintre cei mai eficienți detergenți pentru spălatul hainelor. Își păstrează eficiența și când este vorba despre curățatul rosturilor.

Așadar, prima metodă de curățare a rosturilor este următoarea: dizolvă aproximativ 2 linguri de detergent cu oxigen activ în jumătate de pahar de apă caldă. Aceasta din urmă va activa bulele de oxigen.

Aplică această soluție pe rosturi cu ajutorul unei periuțe de dinți curate. Lasă soluția timp de jumătate de oră. La capătul celor 30 de minute, șterge surplusul cu ajutorul unei lavete umede din microfibre.

Cum să cureți rosturile cu bicarbonat de sodiu

Cea de-a doua metodă de curățare a rosturilor se bazează pe ingredientul bun la toate: bicarbonatul de sodiu. Amestecă 2 părți bicarbonat de sodiu cu o parte apă oxigenată.

Aplică pasta pe rosturi cu ajutorul periuței de dinți și las-o să acționeze 2 minute. După scurgerea timpului, îndepărtează surplusul de bicarbonat cu ajutorul lavetei din microfibre.

În materialul video pe care ți-l punem la dispoziție mai jos, vei vedea și o a treia metodă de curățare a rosturilor, și anume cu ajutorul mini-aspiratorului cu apă. Nu trebuie decât să-l aplici pe rosturi și acestea vor deveni impecabile.

Acum că ai aflat cum să cureți rosturile prin metodele noastre, ne poți împărtăși și tu metodele pe care le folosești în acest scop?

Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse